上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
71  60.1k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-25 12:09 發表 查看引用來源
應該加埋什麼氣氛之類,例如飲咗酒
酒乃色之媒!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 12:12 發表 查看引用來源
幻想都有既不過唔係而家d同事,幻想被強姦,輪姦,3p都有,因為我知
咁可能試過覺得剌激,所以想試真嘅!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 12:19 發表 查看引用來源
佢好少飲酒飲少少就醉,有次有3條八婆約佢食飯之後落左Bar,佢飲咗少少香檳就high咗,好在其中一個識我打電話叫我接佢,我落到去見到有條鬼佬行埋去勾搭,鬼佬借意摸佢pat pat,搵下面頂佢,佢仲喺度戇鳩鳩同佢有講有笑未知 ...
咁可能第一次係同個同事飲咗酒先比佢得手!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 13:00 發表 查看引用來源
實際情況我唔知,因為有一件事我肯定佢未畀嗰條友扑之前,肯定半推半就之下同佢打過茄輪畀佢揸過波摷過下面
嗰晚佢係冇同佢扑嘢,畀人摷完返咗嚟屋企 ...
你又知?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 14:18 發表 查看引用來源
好耐之前有一晚,佢話出去同女同事食飯,曾經打過畀佢佢又唔聽電話,夜晚十一點幾返嚟,佢嗰日著得好性感,出面有外套不過裏面貼身吊帶低胸見到波罅嘅,一條好短嘅短裙高踭鞋黑絲襪
返到嚟我喺門口問佢點解唔聽我電話,佢話 ...
我都覺得係比人摷完!可能下次就比佢同事屌!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 14:29 發表 查看引用來源
好大機會係咁,因為玩到咁其實係爭最後一步,所以都預咗畀人屌
係呀!初初可能仲扮下矜持,試多幾次就會來真!係有冇帶套啫!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 14:49 發表 查看引用來源
我覺得有冇帶套都試過,因為我老婆有時都會講冇帶套射入去係興奮啲,實在啲
都唔出奇,係男人都想唔用套,什至內射!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 16:16 發表 查看引用來源
講真屌咗咁多次個男人點會唔試下內射?就算個男人驚,我老婆喺安全嘅情況之下實會試下畀佢喺裏面出嘢嘅感覺
唔好淨係講喺裏面出嘢,就算拉出嚟喺外面射落個閪度都一定試過,固然我有理由先咁講 ...
你有乜嘢原因知道?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 16:33 發表 查看引用來源
我老婆曾經洗過隻hard disk,但係佢唔知道我用辦法recover過,攞到部分嘅資料包括相同一啲情慾性愛對話(係cap圖嚟)
我老婆係用咗嗰條仆街個老婆嘅名,個男人係用一個女人名
其中一段對話係我老婆講嘅,上次你拉出嚟對正我 ...
咁之後幫佢口爆埋?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 16:42 發表 查看引用來源
射晒啦,條佬仲話好興奮
其實佢平時對我都有咁做,所以我唔覺得出奇,只不過最出奇嘅就係佢肯幫個仆街咁做其實我老婆係一個好好嘅性愛對手,除左肛交永遠都唔會玩,好多嘢都識玩 ...
可以口爆梗係興奮!知唔知仲有冇玩過乜嘢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆