上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
498  316.8k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:32 發表 查看引用來源

佢覺得sp係大陸妹,係有目的,係出嚟玩嘅
佢就唔同,佢想做人哋女朋友,佢覺得自己好良家好清高,唔係濫交,唔係係人都屌得,佢講大把人追佢😂🤣係佢揀擇啫😂🤣我講完都覺得好笑 ...
咁可能佢真係咁諗呢!😂

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:39 發表 查看引用來源

佢絕對係咁諗佢覺得自己好有market添😂🤣
咁係女keep得好都總有嘅!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:45 發表 查看引用來源

佢又唔算keep得好差,實有睇下乜人咋嘛,佢之前畀佢前夫個friend屌我見過,質素低到不得了😂🤣所以佢咪又話人哋軟鞭又話人地唔識嘢囉
咁都唔出奇!如果掂佢就唔駛搵其他男人啦!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:51 發表 查看引用來源

佢擺明痕到爆性飢渴到爆,佢成日話當我細佬,其實一直都想擒我
佢對我好好㗎,請我食飯飲酒,就算見我喺酒吧都會買盒滷味入嚟畀我,見我因為工作煩惱都不得了又開解我我同佢飲酒食飯傾計我覺得好煩,因為佢淨係講埋啲師奶 ...
呢啲都好乞人憎!好想知你點比佢食到!😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 13:59 發表 查看引用來源
扮哂佢係你條女,等佢兩個姊妹羨慕吓🤣🤣🤣
好明顯啦!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 14:02 發表 查看引用來源

簡單講畀你聽之後再詳細講
好簡單就係因為我醉,但係佢嗰鑊嘢係有部署擒我嘅,而且係喺一個舊式商場嘅殘厠
咁衰!不過又好似好刺激!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 17:53 發表 查看引用來源

幾位師兄,唔好笑小弟啦😓😓小弟係有少少彩數,小弟又唔係特別靚仔,又冇特別過人之長😜🤣不過自細都好有女人緣,所以多女性朋友
咁咪好囉!有桃花運!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 19:04 發表 查看引用來源

趁老婆未返屋企講埋嗰次(第一次)點解會畀佢擒先
佢話約我過深水埗一度地方食飯好好食㗎,佢知我唔熟佢話喺地鐵站附近接我,嗰晚我happy hour已經同行家飲咗兩杯,之後佢咪帶我上去食飯囉,佢買埋支紅酒,一見到佢面我唔覺 ...
咁男人都咸濕嘅!咁嘅情況冇理由唔屌嘅!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 09:16 發表 查看引用來源

咁又唔好不過我了解佢啫,其實佢真係好師奶㗎反而紅顏係冇咁師奶雖然佢都會同我講起佢嘅家事同佢前夫嘅嘢,呢個女人最終咪又係借意嗰樣嘢
咁紅顏係良家,佢係玩家吖嘛!

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-26 09:18 發表 查看引用來源
搵佬扑嘢?😄
好明顯啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆