[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
10  319.3k

引用:
原帖由 AiUehara 於 2016-6-12 02:37 AM 發表 查看引用來源

哈哈,令你失望添!
期待樓主更新!!

引用:
原帖由 AiUehara 於 2016-7-9 04:58 PM 發表 查看引用來源
祥萍無論係按摩抑或係扑野既實力都有番咁上下,我只係插左幾下已經好有緊貼既感覺,一路頂佢佢就一路用對腳夾住我條腰,陰道俾我撐開左之後就更加好插,加埋D水,我慢慢將速度提升,祥萍開始愈來愈興奮,唔知佢地係咪 ...
好正好正!!

引用:
原帖由 AiUehara 於 2016-10-26 02:32 AM 發表 查看引用來源
玩左一陣我背脊都開始出汗,平時通常都係屌人果個D汗會多過俾人屌果個,但唔知點解今次Amanda又會咁快出晒汗,如果唔講我仲以為自己真係咁勁,入佢幾下就搞到佢咁high。我好用力咁抽插左佢一輪之後開始放慢速度留前鬥 ...
好正好好睇, 多謝樓主!!

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-3-24 01:59 AM 發表 查看引用來源
唔知係咪佢夾得特別緊定點,今次巨龍唔洗幾耐就有想射精既感覺。但為左可以玩耐些少,我借D易拎番條棍出尼,跟住就捉實紫薇隻左腳一轉。我條賓周依一刻仍然停留緊係佢既小穴裡面,只係體位唔同左。如果要減慢射精既時 ...
好正好正!!

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-5-21 05:58 PM 發表 查看引用來源
大約五分鐘過後,我感覺到自己都到頂,差唔多出得。不過係我口爆欣媽之前,同auntie玩緊乳交既大陸跟班甲終於都忍唔住要顏射欣媽,暖笠笠既精液係一秒之間就係龜頭射晒出尼。係佢射到一滴不留之後,俾白狗用手打飛機 ...
好正好好睇, 一路睇一路硬晒, 好耐冇睇過咁正嘅故仔, 多謝樓主!!

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-6-15 08:49 PM 發表 查看引用來源

冇錯,完成左七成,就快可以交功課。
等到JJ也硬了!!

多謝師兄更新, 超正故事, 等咁耐都非常值得!!

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-10-12 08:47 PM 發表 查看引用來源

Um... 初步估計我諗都要一年半載
原因係之後都仲有好幾個章節,而個重點係... 我仲努力緊
好期待呀, 樓主努力呀!!

超王!! 期待更新!!

期待更新更新!!

前往最後回覆