上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
396  318.9k

雖然係咁,但其實都已經夠我玩好耐,auntie除左身材比佢個女好得多之外,另一個重點就係佢勝在夠淫。唔知係咪因為dry左好多年,自從阿欣老豆走左之後佢就冇再同第二個男人搞過,咁所以砌起上尼,欣媽好容易就會有反應,就算個心想拒絕都好,不過唔洗幾耐都係俾人馴服。單單以淫底依個特質尼講,我諗佢就將依樣野完完全全遺傳晒俾陳嘉欣。

俾鴻爺依個老係咁催我地快D快D,唔好搞咁耐之後,負責下面插欣媽既大陸跟班乙真係好聽話,大佬講乜佢都照做,咁所以當佢聽完鴻爺既order就隊得再起勁D,先托高D白狗對腳方便塞入去,跟住就將支定海神針成支插到最深最入再抽番出尼,不停抽插,夾雜埋漏到出大脾內側既淫水,搞起上尼D「啪啪」聲更加明顯同好聽。不過講到尾,佢又唔係我大佬,我話知佢講乜,佢有佢催,我有我玩。冇左條賓周俾佢含,auntie即刻口掹掹,只係係度淫叫同嘆息。就係佢俾跟班乙屌到「丫」左一聲果下,我將條巨龍重新放番入去欣媽個口裡面任佢啜。本來我都有一刻擔心過auntie會激動過頭咬我,於是我只係放左係佢嘴邊俾佢奶幾下同係龜頭打圈就算,但之後見佢個人都已經俾人搞到瘟瘟沌沌神智不清咁我先放膽俾佢含幾下。

大約五分鐘過後,我感覺到自己都到頂,差唔多出得。不過係我口爆欣媽之前,同auntie玩緊乳交既大陸跟班甲終於都忍唔住要顏射欣媽,暖笠笠既精液係一秒之間就係龜頭射晒出尼。係佢射到一滴不留之後,俾白狗用手打飛機果兩個亦差唔多同時間出火,可惜佢兩條友都未認真玩夠就俾auntie搾晒D子孫出尼,準備換俾下一輪係後面等緊既人。至於我,俾欣媽用條俐係咁刺激我龜頭,唔洗幾耐,我最後一滴既精液都俾佢搾埋出尼,射左係佢嘴邊。出依一下,果種連根拔起既感覺就好似上次係大陸俾大家姐佢地輪住搞一樣咁辛苦咁難頂。

係換人之前,鴻爺同埋其他人一邊歡呼,一邊欣賞緊欣媽俾依個好似係鴻爺既得力助手插到嗌救命。我真係幾佩服依個大陸人,用依個蠻力抽插左欣媽咁耐都仲咁砌得,的而且確係幾勁既。俾咁多人眾目睽睽下望住自己同人搞野點都會有D老尷,唔知係咪真係因為咁,欣媽一路俾人屌,一路用佢果對成手都係精液既手黯住自己塊面,就好似唔想俾咁多人望到自己個樣到底有幾淫蕩。依個時候,豪哥D跟班亦都冇錯過依個機會,不停幫欣媽影相,即使佢地要auntie就範亦只係需要搬阿欣出尼就足夠,但可能依個豪哥係想有多一手準備啦,所以基本上欣媽俾人搞左幾耐,佢地就keep住係咁影,而且每一張都有唔同角度,真係巴閉。

係我口爆完auntie之後既三四分鐘左右,大陸跟班乙終於都要派彩,初頭仲諗住佢會趁依個千載難逢既好機會內射欣媽,點不知依個傻仔最後竟然揀射係出面咁戇居。肉棒一抽,又黃又臭既精液一湧而出,結遢遢既液體一次過全部射晒落白狗既身上面。與此同時,第一回合既輪姦就宣佈結束,跟住落尼既第二輪,就係由豪哥帶頭,再加一兩個未搞過欣媽既大陸兄弟。

見我地都玩夠,豪哥就帶住佢幾個手足走過尼欣媽依邊,準備再輪姦佢。但係搞佢之前,豪哥特登行左埋去auntie隔離,然後係佢耳邊講左幾句野,內容大致係;

豪哥:呀嫂,唔怕話埋俾你聽,其實係好耐以前我已經好冧你架喇。
豪哥:可惜丫,果陣你係天哥既,有邊個夠膽掂你一條頭髮。
豪哥:你知唔知呀,果陣每次見到你我都不知幾想揸你對波同你扑野。
豪哥:如果唔係天哥係度阻住晒,你一早已經係我女人喇。
豪哥:你等我,我依家就餵飽你。

引用:
原帖由 gykl 於 2017-4-19 11:19 PM 發表 查看引用來源
努力啦!雖然要等,估計都係慢工出細貨!支持呀!
多謝師兄既耐心等耐。雖則唔係細貨,不過希望你接受啦

引用:
原帖由 edwardyeung 於 2017-4-20 05:14 PM 發表 查看引用來源
已經等咗好耐
唔好意思師兄,因為要番工,冇乜時間作故,要你久等了:smile_40:

引用:
原帖由 rainbowmid 於 2017-4-20 06:40 PM 發表 查看引用來源
謝謝分分享!
不用客氣

引用:
原帖由 gykl 於 2017-5-2 03:03 PM 發表 查看引用來源
等到花都謝了,但仍然會等!慢工出細貨,支持!
多謝師兄留言支持

引用:
原帖由 Phoebe2017 於 2017-5-5 08:50 PM 發表 查看引用來源
推一推.
多謝師兄成日咁幫手 無言感激:')

引用:
原帖由 打機爸爸 於 2017-5-10 12:42 AM 發表 查看引用來源
多謝
不用客氣:smile_35:

引用:
原帖由 Phoebe2017 於 2017-5-10 12:50 PM 發表 查看引用來源
樓主駛唔駛幫手?
哈哈,都唔洗既 只係冇咩時間創作,不過點都好,細佬都會努力寫好埋佢:smile_40:

引用:
原帖由 tom.care 於 2017-5-11 08:58 PM 發表 查看引用來源
正!
多謝支持

引用:
原帖由 mwong12 於 2017-5-12 03:41 PM 發表 查看引用來源
支持樓主呀, 好正
多謝師兄:smile_40: 岩你地口味最緊要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆