上一頁下一頁
發新話題

身經百戰嘅井底之娃 (完) - 最終回 + 後記 (神的回憶錄 - 第1回)

收藏  |  訂閱
87  48.8k

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-6-23 01:04 PM 發表 查看引用來源
好吸引, 你有無抄佢牌, 出黎玩
賣下關子, 到最後個個章節有答案

引用:
原帖由 正正正123 於 2017-6-23 05:22 PM 發表 查看引用來源

其實唔洗dump春,上得來玩群P,你都唔會諗住喺呢啲地方搵到真愛
唯一可惜係無食到佢
見到佢同人玩起碼心裹有個數,唔洗on99溝左佢仲以為執到寶

PS 每日都上來幾次睇有無更新
人就係咁, 有個時無盡力去爭取, 無左先知珍貴. 真係可惜食唔到BEAR.
你都講得啱嘅, 要改變一個人係好難嘅事, 得到又味必好.
不過佢同4哥扑完, 會唔會坐正做4嫂就真係唔知喇.

引用:
原帖由 正正正123 於 2017-6-23 08:12 PM 發表 查看引用來源

食到C D Miss A呢三個正女都算係甘啦,呢啲場合最緊要玩得,呢三條女又有質素又肯玩,賺唒啦
Bear呢啲麻煩女不屌也擺
真係算係咁, 所以個HKD800真係抵到爆炸

引用:
原帖由 愛因 於 2017-6-23 09:54 PM 發表 查看引用來源

一個女人如果對你無興趣。。係唔會成日留意你。更加唔會同你有咁多眼神接觸。不過哩D真係要講經驗 。你講得岩。。走得多。。年紀大左。自然明白。
起初我係咁諗, 到佢一比4哥插左之後, 應該無喇

引用:
原帖由 BlueG 於 2017-6-24 05:12 AM 發表 查看引用來源
我覺得bear係對你有野喎
另外,bear同4哥要搞唔比人見到既話早就去廁所/第2度做啦,洗鬼要人攞攞布遮咩。真心覺得遮個下係多餘

P.S 日日都上黎睇下有無更新
係呀, 多鬼餘, 不過真係無諗過佢皮膚咁靚, 對奶奶靚到爆
多謝支持

引用:
原帖由 azpui 於 2017-6-24 07:22 AM 發表 查看引用來源

我只係覺得唔知你諗咩。。你點會成場都唔理佢,你冇得怨,只可以怨自己,你一開始想溝佢,咁岩見到佢又理都唔理佢,只可以話你當時其實好唔識諗,好fresh
但係咁喎, 我個日去玩群P唔係去媾女喎,
不過又真係學你話齊, 自己抵衰, 連個招呼都無

引用:
原帖由 azpui 於 2017-6-24 07:29 AM 發表 查看引用來源

去揸bear bear 丫麻,食到唔揸下都好,
黎緊下一章有講情況

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-24 08:00 AM 發表 查看引用來源
搵位加入又好7,睇住形勢會好d,就算bear對你有意思又點,唔通你成晚玩bear唔理其他女?你開頭唔去K 又點會遇到bear先,對嗎?點都好,玩咗就算啦…
群P, 我只係一個新仔, 太君子, 如果比著我依家一定唔會咁.
如果係媾BEAR情況就唔同, 但依家群P房看到, 實在無理由為左一棵樹放棄成個森林...

引用:
原帖由 Eddyo 於 2017-6-26 07:28 PM 發表 查看引用來源
有得玩就玩, 嚟得郡P仲喺度扭扭擰擰, 大把嘢食, 由她吧!!
依個就係我嘅決定, 不過無食埋佢梗係差D

引用:
原帖由 kaiser2 於 2017-6-27 11:38 AM 發表 查看引用來源

淨係咁睇,好難話BEAR係為你而喊喎
係呀, 所以我都唔敢講

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆