上一頁下一頁
發新話題

身經百戰嘅井底之娃 (完) - 最終回 + 後記 (神的回憶錄 - 第1回)

收藏  |  訂閱
87  48.8k

引用:
原帖由 無袖 於 2017-6-28 03:00 AM 發表 查看引用來源
同miss a仲有冇聯絡呀咁?
劇情要賣下關子, 應該寫多3篇就結局架喇, 睇下會唔會係你想像中一樣

引用:
原帖由 azpui 於 2017-6-28 10:07 AM 發表 查看引用來源

Miss A 真係正,haha 好sweet
你果陣唔會冇拎contact 掛?

Btw 你食唔到bear, 我都有d sad..haha
都係個句啦, 劇情結局要賣關子啊

我仲SAD:smile_o03:

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-6-28 10:08 AM 發表 查看引用來源
C兄筆下的MISSA 令人心動,性愛女神,高質的對手真係令群P 生色不少
係呀, 如果當日無左MISSA係度, 成個故事情節就可能改寫

(第十四章節)

男女扑野都係來來去去差唔多;只係初期比較新鮮;中期開始就感覺無乜特別。就好似我地睇咸片咁;差唔多就啦啦聲飛去最正個畫面準備爆漿。所以我借D二問佢地地點;多唔多人之類;自己味玩過想學下野咁。

酒店房得返 4個人;氣氛自然同早前一大班人時好唔同。可以靜靜咁傾下計,TONY好靜成日渣住枝煙好少出聲;好快仲行開左上床休息。變左得我同兩個女仔傾,乜都講一餐;事業;感情;家庭…ETC ;令我了解佢地 2個多左好多。

雖說天仲味光;但已經隱約聽到雀仔嘅叫聲;MISSA一陣仲要返工;咁大家就返床訓。TONY條仆街扯緊鼻寒;仲霸撚左床中間;咁姐係叫我唔洗左擁右抱啦 !! 我推條粉腸埋一邊;盡量空多小小地方等我同兩個囡囡訓;但計算錯誤… ICE一訓落去已經得返好少空間;之後MISSA就去床另一邊自己訓…咁有佢啦;無理由又推TONY返ICE個面,然後硬去同MISSA訓,咁做好似唔太好, 費事ICE唔鐘意。

戶外嘅陽光通過薄紗窗簾透射到大廳。我全無睡意;但我唔敢亂郁;費事阻住佢地訓教。但過左陣;我實在頂唔順身邊訓左個男人;仲要聽埋佢 D鼻寒聲;所以我好輕身起身行去大廳個度。打開窗簾;點著枝煙;發下呆;諗下野。

聽到有沖廁聲,見到ICE,佢行過黎我身後;輕輕攬住我 : 「訓唔著呀 ?」 「嗯」 之後我地就無再講野,到我食完枝煙,諗住返床休息,佢死都要拉我去刷牙;沖埋涼添,話唔鐘意人個身有煙味訓佢側面,唔單只沖殘廢涼,仲刷多次殘廢牙… 估唔到佢咁注重衛生。

出返去之後;好自然就攬住佢訓。無論之前傾計;定頭先佢嘅行為都令我對眼前依個女人更深嘅了解同好感。我輕輕喺佢額頭錫左淡;佢爭開眼;用一個好奇怪嘅表情望一望我。我諗原因係佢無諗過係依度會遇到我依種人

( 例如 : 之前跟炮兵團,好多友仔D女味天光已經話要走。而好多時;我簡嘅囡囡都會陪到我食埋午飯,送埋我上車先走,佢地D人成日以為我比錢囡囡叫佢地陪耐D;其實我無咁做。原因好簡單,當佢地D人個個飲飽食醉;扑完大教訓時,我係同陪我嘅囡囡傾計;同佢拖手仔落街食小食。我比較重感情交流;就算明知以後唔會再見都好;可以嘅話我都會咁做。 當然依D並唔係話絕對;但抱住心態係 - 你對人好;人自然會對你好 )。

ICE 嘅表情話我知;其實佢幾鐘意依種感覺;所以我輕輕再將佢攬實D;因為佢有D肉地;所以攬住都幾舒服。好快我地已經濕吻起黎;因為地方窄,唔容許太大動作,費事整到TONY同MISSA;所以我地無做特別嘅前奏已經真軍插入。我輕輕一下一下咁入;每下都成枝插到底喺入面係咁磨,ICE D水流到成個大比濕晒。依次並唔係我同佢第一次扑野;但佢比我嘅感覺係比之前更舒服,我諗ICE同我一樣都係一個注重感情嘅人,又或者咁講,女人都係比較感性,有性有愛點都比有性無愛來得更加美麗吧。

中出後;佢仲會整幾下收陰肌,休息5分鐘又第二 Q。同樣;因為地方問題;唔可以太大動作,雖然話慢慢插都幾爽,但成日要就住就住覺得好鬼煩。可能係我潛意式大力左;搞醒左TONY。TONY二話不說就起身去左床底幫ICE啜腳趾… 嗯,幾重口味下… 之後想上黎錫ICE;依下就即刻比ICE制止左,然後ICE拉起TONY入去刷牙洗 J,自己就去洗腳 =.=

我望望MISSA雪白嘅背部同 S型嘅線條;真係好靚好吸引;不過知道佢一陣要早起返工,所以忍手無掂佢。我行去大廳食枝煙攞枝野飲;好快佢地 2個已經出返黎;過黎一齊吹水;TONY見我食自己又食;好喇;卒之,2個準備埋位時,又比ICE捉去刷多次牙… 雖然我知道清潔好重要;但當時我心諗如果簡佢做女友都真係幾煩下…

訓返上床之後,好自然男女男, 一個"嬲"字咁訓;我當然死人都簡另一面係MISSA個面。二王一后;女方一定爽死;四手玩兩波;每人啜一邊;一個奶撻一個就比佢含 J;ICE開始頂唔住;呼吸聲越黎越大;我話之你先食頭淡湯,一野就插入ICE度,不過可能真係太攰,而且次數太密,我無乜MOOD,所以係咁二插左 5分鐘就攞返出黎,比TONY入欄。

我擰轉身望住MISSA嘅背部;慢慢毛蟲式攝過去貼住MISSA身後,頭髮嘅清香,身體嘅微溫;再加上身後大戰中 2人嘅呼吸聲 ﹑水聲﹑抽插聲。 實在令我無辦法再忍落去;伸手摸下MISSA嘅肩頭同大比;怕整醒佢;所以我動作好輕。

左手解BRA扣,右手即刻就伸過去渣住右邊波波;左手慢慢掃落去摸下底褲妹妹;再伸手入去玩MISSA嘅陰毛;摸摸下自然越摸越落直達中心地帶;有少少濕,咁我就唔客氣直接摸落去,不斷咁輕輕玩MISSA嘅外陰唇,MISSA開始典來典去,終於捨得擰過身黎向住我;一小撮頭髮痴喺嘴邊;好姣好渴望嘅樣;真係好撚靚 !!!

引用:
原帖由 ckcdiscuss 於 2017-6-28 02:52 PM 發表 查看引用來源
正,寫得好吸引!請繼續出文!🙏🙏
今日如果有時間會寫埋最後個1 或 2章, 故事就完結, 睇下結局係咪你想像中咁

引用:
原帖由 lowblo 於 2017-6-28 02:53 PM 發表 查看引用來源
師兄,非常精彩。一生人有一次這麼多美女已經夠。
一次梗唔夠啦, 我只係群 P新仔, 好彩囉, 玩2次有1次得, 如果唔係都寫唔到依篇野.

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-28 04:19 PM 發表 查看引用來源
師兄,d女女真係咁多水流到落大脾,好西利啊…
畫面一定好正,Miss a 比你摸醒,冇脾氣仲要迎合你,感覺真係好好^^期待下集,但又唔想呢個故事完結
其實好多女仔都可以, 但架在好因素,
例如: 係味遇到合適嘅對手; 怕醜; 節奏..ETC

淫底玩得嘅女仔其實一般都唔會發脾氣; 反而ENJOY睡夢中比人搞醒.

依1,2日內故事就會完結, 希望唔會令你失望

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2017-6-28 05:11 PM 發表 查看引用來源
每次更新都覺得好精彩
真係多謝你依個好讀者, 依個故事就快完結,

黎緊下個故事係完全唔同類型. 我唔敢起筆寫, 因為一寫就停唔到手, 又唔想草草了事

引用:
原帖由 kaiser2 於 2017-6-28 05:36 PM 發表 查看引用來源

年青真好,經過一晚,就天光都重可以再黎
都係呀, 而且因為對手新鮮, 所以玩到盡, 個日吊左4條女; 汁左成10幾獲, 之後我休息左3日先叫做無咁攰

引用:
原帖由 無袖 於 2017-6-29 09:22 AM 發表 查看引用來源

我覺得師兄之後應該有同miss a私下交手
今日或聽日就有結果, 睇下你估得啱唔啱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆