上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  501.6k

其實最尷尬係佢地之後出返黎, 大家當無野發生過? 但見alex望我架眼神, 我知佢想有下文,亦好彩自己定力足夠,唔係我一定後悔

唔好捉我啦!做錯決定只係一念之差架

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-27 04:24 PM 發表 查看引用來源

唔係捉你,只係可能你老公有機啫!

而且就算你當時唔拒絕,唔代表 Eric 會願意畀 Alex 分享你 (應該係)
你好似潑行我度火,等睇戲!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-27 08:07 PM 發表 查看引用來源

呵呵呵! 以色文計,3P 的確係好題材,不過我更有興趣你地 3 個諗緊咩...

例如事後你梗有鬧 Eric 係咪咁想暴露女友身體畀人睇,Eric 點講?

老公知道你 3P 邊緣又被 Eric 中出咗有咩反服應?

見到佢地啲反 ...
我噚日就上左eric屋企團年,只係同佢爸爸媽媽食餐便飯。我地亦傾好初二再上佢屋企人屋企拜年,夜晚會留佢屋企晏D,陪下佢。
祝大家長做長有!

引用:
原帖由 lolokkiman 於 2017-1-27 06:51 PM 發表 查看引用來源
全部人都想你3P。
唔想,你地自己幻想下好啦!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-28 05:29 PM 發表 查看引用來源

佢地見到係咪好開心?

咁問唔知會唔會令你難堪? 如果 Eric 父母好錫你,當晒你未來新袍仔,咁你點諗?
佢地兩老多年係外國生活,大家以朋友相待,好nice,好舒服。

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-2-2 07:21 PM 發表 查看引用來源
唔通樓主初二拜年後抵受唔任 Eric 哀求,留低陪佢過夜,於是初三同老公赤口,無心機更新?
唔想比人話, 自己收口

我一直留喺房,就係等佢哋離開。最尷尬嘅係事情,係唔知開乜嘢話題?我亦唔想alex 用奇異嘅眼神望住我。

等咗好耐我終於聽到廁所開門聲,但係我知道佢哋冇離開 eric 屋企,因為我仲聽到 eric 同alex喺度傾緊偈。但係就聽唔到cammi把聲。過多一陣,我著好衫就行出去,發現原來 cammi 醉左仲醉得到好犀利, 佢已經瞓咗喺梳化度,仲好似瞓著咗咁樣 。

我唔想alex繼續留喺度,我就提議 eric 同我 一齊車佢哋返屋企。 cammi完全無力,我見 alex抬起 cammi好吃力,仲話要搬佢落停車場。見始終係女仔, 我咪過去幫手囉, eric 原路幫手開門。我同alex就一人一邊夾住cammi,估唔到alex有意無意間, 隻手背撞左 我個胸,仲伸隻手過嚟掃我條腰,每次當我想出聲嘅時候,佢就縮手。我知佢有心亦有意, 但係畀面eric,我就算啦!直至上咗車,我坐返喺 eric旁邊。我喺度後鏡偷望alex,原來佢伸左隻手入cammi衫裏邊,就係我哋面前摸cammi。我估eric專心揸車未必留意到,但係我見到 alex係倒後鏡易有偷望我。

返到佢地返屋企, eric開口叫我幫手。其實我想答佢,我唔想!但係作為佢嘅女朋友,我覺得冇理由唔得。 eric話擔心架車畀人抄牌,叫我送完cammi就落返,然後再車我返屋企。

有咗避忌,我好留意 alex 手放喺邊度? 沿途alex問我,做乜嘢偷睇佢?alex話一早就知道我哋喺牆角望住佢哋!我就死口唔認。佢再追問想唔想一齊玩一次?我只係敷衍佢,話送cammi返屋企我就會走。如果佢繼續講呢啲嘢,我就會走!呢個時候eric突然出現,幫我 解圍。alex 停曬口,好順利就送咗佢哋返屋企。

離開之後我同eric將之前發生嘅事同曬佢講, eric 反應好大,好想衝上去 搵alex 。但係個心諗,大家都有責任。我見eric反應就ok, 証明佢只係忍唔住, 而唔係想約我送比alex, 心諗算吧!我願意做你架女人。

最後我地都無即刻返屋企, 我地去食糖水, 仲傾左好多心底話, 我覺得我越來越鍾意佢。返到屋企, 我無同老公講當日發生架事情,只係話好攰,老公亦放過我, 但我見老公佢有D失望同妒忌, 我唯有應承佢第日再同佢講, 最後我仲瞓左唔想醒, 但為免老公問問題, 我只好帶住疲倦身軀扮返工然後上左eric屋企。

引用:
原帖由 scdondon 於 2017-2-4 03:12 PM 發表 查看引用來源
睇黎樓主真感情爆發了
無感情又點會同佢一齊呢!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-2-5 12:24 PM 發表 查看引用來源
可否透露下糖水心底話講咗咩令你更鍾意 Eric?

相信 Eric 中出你都係一時忍唔住,同當時你想快啲完成,但始終遵守唔到老公承諾,有冇內疚感? 還是終於畀咗 Eric,覺得關係更完整? 甚至有一刻覺得為佢懷孕都未常不可 ...
Eric將由佢初戀到認識我, 佢架愛情故事比我聽, 佢好少拍拖, 每次都認真好投入, 偶然係wechat相識, 係我地架緣份。佢亦將佢家事同秘密同我講。

至於我個次, 好彩幾日後就黎m, 唔係後果好嚴重, 老公一定會同我離婚。我當晚就係唔開心, 唔想欺騙老公, 所以選擇冷靜唔答佢, 但可惜一錯再錯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆