上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  501.6k

引用:
原帖由 天生流浪者 於 2017-2-16 01:33 PM 發表 查看引用來源

咁你要保護自己,唔好被Eric成日中出啦
唔係咁架! 佢有戴架! 講到咁, 點會無BB

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-2-16 06:44 PM 發表 查看引用來源

底褲有 Eric 留嚮你身體嘅野?

之前你話「一錯再錯」,仲以為同底褲有關添...

咁究竟錯咩呢?
連續兩日比佢內射, 驚足好幾日

引用:
原帖由 dccpll 於 2017-2-19 02:02 PM 發表 查看引用來源

我反而想知雯雯作咩職業,好似24小時都可以2邊兼顧。
只能說做最悶架文職, 工作輕鬆無壓力!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-2-20 03:24 PM 發表 查看引用來源
最後老公係咪只知你被 Eric 中出過,唔知你被 Alex 非禮,摟 3P 同被 Eric 拍了 (無頭) 祼照?
我無同老公講任何一樣事情, 老公只係留意我地性愛過程

多謝大家冇用淫蕩或者其他核突嘅字眼黎形容我。

喺字眼之間, 大家唔難明白我嘅感受。我愛我老公,我亦鍾意eric! 一開始我唔明白老公嘅出發點!我甚至嬲我老公, 點解可以畀自己個老婆出去拋頭露面? 叫我去識男人? 甚至......勾引男人上床? 老公仲要我著得性感一啲,又要我將我同eric發生嘅事情,一五一十同佢講,就連做愛嘅細節佢都要知道!

我好懷疑究竟老公係唔係唔再愛我? 只係當我係一個性玩具?或係佢一個發洩性慾嘅玩物!!! 但係我發覺老公對我嘅態度越來越好,老公多咗send一啲窩心嘅情話畀我, 老公對我嘅包容又大咗, 即使我對佢發脾氣, 佢亦好有耐性去聽,等我發洩完,佢又會用力攬實我。我無講過火位, 我估佢都知,但係無令我難堪,甚至就連我哋聯名嘅物業,亦改名送埋畀我。我其實唔會離開老公,或者我同老公都覺得玩夠,我自自然然會完全返返老公身邊。

至於對eric, 就好似自助餐食甜品咁, 好想試, 比到開心同滿足我。而且唔食唔係唔得囉!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-2-24 08:59 PM 發表 查看引用來源
也感激你的分享

會繼續更新嗎?
好呀!

引用:
原帖由 Henry23687 於 2017-2-25 09:53 PM 發表 查看引用來源
我真係好唔明你老公嘅心態,可以送你出去同第ニ個男人做愛,佢仲要聽你個賽後報告之後high到要即時搞你。而加你會話Eric係你嘅甜品,可食可唔食同仲會識返屋企,日子耐咗就唔會再有咁嘅想法,其實男同女一樣, ...
兩套戲我都無睇過,有時間等我參透一下先。

最sweet 嗰次就緊係中秋節喇, 我本身都冇諗住出去!但係老公約左個中學同學聚舊 ,佢好難得喺外國返嚟,兩個男人話出去飲酒 !冇理由要阻住佢哋啦 !本身eric都冇諗到 到我會陪到佢,喺當日晏晝先覆佢想佢陪我, 喺冇準備嘅情況,我都淨係諗,係人月兩圓嘅日子,有人係我身邊, 唔想孤零零一個人過.....

引用:
原帖由 cywhkd 於 2017-3-11 06:42 AM 發表 查看引用來源
雯雯而家點呀
Sorry各位
因為最近忙於家事, 沒咩心情上網
亦唔想回應任何短訊
我會好快調整好
唔關老公同eric事
我地仲好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆