上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  501.4k

引用:
原帖由 kelvin76hk 於 2017-2-27 09:44 AM 發表 查看引用來源
同意Henty兄的睇法,有些事情,回不了頭
做人太多回不了頭的事
所以我正在向前看

慣咗有人喺身邊, 但係中秋節人月兩圓嘅日子反而孤零零一個,我嬲老公重朋友多過我! 我有問過老公,不如帶埋我出去!但係老公直接話,佢想同佢朋友單獨傾下計。

嗰日嘅晏晝,公司裏面嘅人都講緊夜晚去邊度慶祝,有啲乜嘢節目!而我,仲諗緊夜晚一個人喺屋企做啲乜嘢? 電話突然收到個message,就係 eric!佢帶我由地獄返回人間。 佢影咗張 selfie, 一張扮可憐,傻更更嘅一張自拍相。佢話佢孤零零一個,仲呃咗屋企人,會同新女友去食燭光晚餐! 所以唔返屋企團年。我問佢"咩識左第二個咩?有無好咁正?"

我即時想起 eric 可以陪我!我冇問過老公,亦唔會問!!!就直接同 eric 講,想唔想同我過第一個中秋節呢?我仲同佢講要做孝順仔,唔好呃兩老,今晚我就做佢新嘅女朋友,陪佢食燭光晚餐啦!

我冇叫佢去公司樓下等我,因為我唔想畀公司同事見到 我返咗屋企換衫,然後約咗eric 喺幾個街口外等我, 因為我亦唔想畀街坊見到!

我冇期望 eric會準備啲乜嘢,我只係想有人陪我呀!做一晚後備情人!估唔到 eric 每一次 都會送上鮮花。當時真係冧到爆!!! 上咗車 我冇問 eric 會帶我去邊?我只係同佢講我有啲攰,想抖下! eric 錫咗我一啖,當時,天未黑曬,我真係怕有街坊見到!! 但係我有幾享受 eric 佢突然之間錫我......

當我瞓醒,原來架車已經到左鯉魚門。 eric拖住我,我亦翹住佢。然後我哋就慢慢行入海旁。入到食肆裏面,條路越嚟越窄,人亦越來越多。eric 攬得我好實, 我偷偷望住eric, 佢就突然之間再錫我。跟住我哋仲停低咗, eric帶左我行咗喺小巷, 佢攬實我,然後繼續錫我.....

好唔容易,短短嘅路程,我哋好似用左好似半日嘅時間 ,先行到去燈塔到。雖然天已黑, 但係海邊嘅燈光,足夠照住我哋兩個, 近距離望著對方。 燈塔到有好多人,但係我哋冇理會佢哋。之後我就細細聲問eric一句,不如返佢屋企?但係eric話,不如繼續行入去......

引用:
原帖由 terryko001 於 2017-4-21 10:44 AM 發表 查看引用來源
樓主:   如果是真的那多好!這樣的丈夫,今世應該是來報恩的。他好好的為妳披上嫁衣並送上嫁莊。
         人月團圓的日子,他獨個兒走開讓妳添甜!

我看了差點想哭,但又想另一個悲劇主人 顧城  ...
顧城? 可以介紹一下嗎?

引用:
原帖由 已婚 於 2017-5-8 08:30 AM 發表 查看引用來源
小心呀師姐:smile_38:
多謝關心

引用:
原帖由 Dull6751 於 2017-5-6 02:06 AM 發表 查看引用來源
waiting for ur update!!
I will...
Sorry for my lately reply
I m very tired and dont want to say anything

真愛? 我未看透!?
Eric一直隨傳隨到
老公, 你地話大愛❤, 定其實變左感情
唔想無左咁簡單

我跟Eric去左新加坡, 玩左4日。老公只要我whatsapp佢, 報告下行蹤影下相, 報安全就可以。

但係今次玩火了......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-5-23 07:43 AM 發表 查看引用來源
撞到熟人?

BTW 中秋節果度點?
多謝你一直留意我講架野

去到新加坡, 離開左香港, 我覺得無左個包袱。我, 可以完完全全做eric個女人。去到酒店, 攞完key card, 我地已經有曬準備黎一場。一刪房門, eric已經大口大口錫落黎, 雖然無走近玻璃窗,我地三兩下已經脫光上左床,但係eric亦專登唔拉拉簾, 日光日白就要表演一場。eric好快就加快插入動作, 我就叫得更大聲比滿足感佢, 之後就入浴室一齊沖涼。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆