上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  501.4k

引用:
原帖由 casperchan 於 2017-10-31 05:07 PM 發表 查看引用來源

可能樓主先係終極玩家🤗
救命呀!咁樣話我

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-10-25 11:01 PM 發表 查看引用來源
咁究竟最後點? 就算斷片都係唔記得酒吧內啲野啫, 嚮邊度清醒應該記得啩?
(a) 老外張床
(b) Eric 張床
(c) 酒吧內
(d) 其他
不如比個最終答案你先

最後, Eric搵到我, 我亦同Eric返左酒店。我無同個老外上床, 雖然我知佢好想, 只係當日事情發展未到, Eric就接走我。
當我清醒返先後悔, 我呢個乖乖女典解無拒絕Eric, 而掉轉跟另一個男人。不過, 決定權最後都在我手......

引用:
原帖由 bat0919 於 2017-10-31 01:35 AM 發表 查看引用來源
追哂雯雯成個故事 好正 由其内心世界

尼個post 由上年年尾到而家 又難得尼到D朋友回覆咁正常喎

希望雯雯繼續完成埋尼個出軌的心路歷程

感覺上似係老公偷睇雯雯電話再私下聯絡Eric
再同eric講 你而家 ...
你估得無錯, 佢地一早互不相識。只係老公偷睇我電話, 攞到聯絡Eric架方法。之後老公開始同Eric對話, 直至交換情報, 到最後三個一齊見面。但始終我地無做你地好想發生架一幕或者係情節, 我架指關係。我地有約過一齊出去飲野, 但係就避免去一方架屋企, 我估其實佢地都無諗過, 只係想一方同時間擁有我。

引用:
原帖由 yp2500 於 2017-10-31 08:52 AM 發表 查看引用來源
仲有冇下文?
下文? 你指同鬼佬? 其實都係果啲......
抽我水, 摸我咁
至於我地三人? 關係仲保持著, 有迷惘過, 但係大家清楚需要, 而三者都覺得接受到, 我地繼續享受三人兩pair架性愛關係

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-11-3 04:15 PM 發表 查看引用來源

多謝更新

不過我有冇誤會? 你後悔的意思係事後諗番,其實當時的確想跟老外上床?
係! 順著發展, 應該就係, 因為我無拒絕

一個係情人, 一個係愛人, 得唔得

引用:
原帖由 dingdongdance22 於 2017-11-7 11:01 PM 發表 查看引用來源

雯雯妳真係好掂!可以同時擁有兩個男人嘅愛,而又無發生任何衝突。老實講,其實妳有無比較過妳老公同Eric,究竟邊個犀利d?
仲有,如果某一日妳發現Eric 有咗新歡,妳會有咩反應?
最後一個問題,雖然咁樣嘅關 ...
犀利啲? 老公想聽我同Eric偷情時架感覺; Eric只想知我可以點徹底地比佢佔有。佢地係兩種人, 無提過或要求我去比較

引用:
原帖由 dingdongdance22 於 2017-11-7 11:01 PM 發表 查看引用來源

雯雯妳真係好掂!可以同時擁有兩個男人嘅愛,而又無發生任何衝突。老實講,其實妳有無比較過妳老公同Eric,究竟邊個犀利d?
仲有,如果某一日妳發現Eric 有咗新歡,妳會有咩反應?
最後一個問題,雖然咁樣嘅關 ...
刺激架野?
或者咁請, 我返唔到轉頭! 之前係一貫女性架保守, 而家覺得sex係要享受

引用:
原帖由 kogi123 於 2017-11-8 03:16 PM 發表 查看引用來源
開放左同享受性
唔好用開放呢個字, 我覺得係自然左, 無咁介意人地目光或者諗法, 唔係任性! 

引用:
原帖由 dingdongdance22 於 2017-11-9 09:04 PM 發表 查看引用來源

sex從來都係要享受嘅,不過我覺得妳仲可以再放蕩d,咁妳先會收獲到唔同嘅體驗
女人唔會鍾意你架用詞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆