[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
24  465.4k

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-30 09:13 PM 發表 查看引用來源
(10) 聽到 Queena 師姐高潮

好快我已經喺武館做咗兩個星期「阿四」,由於實在太多嘢睇 ( 仲好好睇 ),特别係啲女人「健康舞」班,即使我仍然只係仲紮緊馬,我都仲未放棄。所以&# ...
嘩嘩嘩,呢度真係奇峰突出,估你唔到:smile_o04:點解?點解黃太個老公,要叫傑哥,唔叫肯哥哥?:smile_o02:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-30 10:26 PM 發表 查看引用來源
合情理由而又估唔到, 平凡中見不平凡, 寫文嘅樂趣 :smile_34:
係喎,早知叫肯哥哥啦,不過我寫呢篇文嘅時候, 都仲未知你咁dep糖黃太,
算啦, 阿傑呢排當打, 你都見到佢喺另一篇, 步緊一個人妻 :smile_04::smil ...
呵呵:smile_47::smile_47:冧晒......又扯晒
係,合情理又令讀者估唔到,真係好有樂趣

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-2-4 05:16 PM 發表 查看引用來源
你之前話借用我個名時,講到話會好激,係因為做人阿媽?!:smile_o02:

你仲好意思叫我嚟睇文?!你唔覺得心虛同內疚?!!
Queena姐,我覺得妳好慘:smile_o03:記得,以後要帶眼識人,唔好再比金魚佬呃

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-21 11:29 PM 發表 查看引用來源
(21) 『怎麽可以忘掉你』   
嘩!米兄,仲乜玩都人喊晒
寫得好呀呢part:smile_o12:好想講,一個好故事,就係要咁,條線唔駛複雜,只要有鋪排、有刻劃人物等,就算係簡單幾個人物、就算係色情搞笑,都可以好睇感動,米兄,比起彤姐,我更喜歡Queena師姐

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-26 02:01 PM 發表 查看引用來源

肯尼兄,你覺唔覺得第21、22章,真係同我果篇保母阿姨幾似,
都係由熟女喊住咁「鋤」落黎,最大分別係米仔無射,
但我果篇就射左。。。

可能我偏心拉,但我覺得扑野一段,寫埋個喊既原因,好似會感動D
京兄,你意思係男主角癱咗個篇?似唔似就見仁見智,但如果係個篇,咁最大分别唔係有冇射,而係米仔郁得走得,你嗰個就“死魚”一條
其實原因已經好明顯,咁都要直接從把口講出來?(米兄唔介意我代你答嘛?因為京兄好似問我:smile_30

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-1 10:55 PM 發表 查看引用來源
(24)  『愛是。。』

噢,差啲忘記咗話一件事畀大家知嘅,就係。。Queena 師姐破完我嘅(假)「處」之後呢,佢竟然封咗—封「利是」畀我呀。( 講過佢其實好鍚我㗎啦,感覺到的 ),反而真 ...
真係眨下眼就完,恭喜米兄又下一城,恭喜恭喜:smile_o12:
米仔會唔會繼續學武?我記得仲有姚小姐......唔係,黄太先啱,未上:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-5 04:12 AM 發表 查看引用來源

多謝肯兄歷久嘅支持。。
米仔應該唔會繼續學武, 喺四張花絮裏面, 你應該可以見到我嘅伏筆, 故事嘅去向。
不過都係一啲概念ࢊ ...
點解?點解臨完結前,要貼張咁正嘅相?仲要有唔捨得肯仔嘅對白,點解?:smile_o03:
哈哈,其實响呢度貼文,我都覺有啲悶,如無意外,我貼埋餘下部分,暫時都唔會再响呢度貼,應該只會响另一個地方貼,希望米兄有機會同時間,都响個邊睇下我舊作或新作:smile_o06:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-9 02:02 AM 發表 查看引用來源
只要係有料到嘅高手, 喺 Google 打佢個名入去, 即刻搵到。。 :smile_o13:
係唔係咁講呀, 「肯尼先生」 兄 ? :smile_15:
唔洗 pm 咁麻煩。。 所以如果想搵好文, 打啲 『 過路人文迪 』, 『 肯尼先生 』 ...
其實......你只要有稿响嗰邊貼,又用番同一個筆名,基本上Google一下就見
至於有冇料,咁文迪兄同米兄就梗係好文之人,我呢啲自娛性質嘅,就見仁見智啦:smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-13 07:55 PM 發表 查看引用來源
嗰一個場確係唔錯, 可以將所有作品集中, 自己可以作為一個存底, 又方便讀者搵
我舊年四月左右開始玩, 見到嗰度高手如雲, 真係好興奮, 肯兄你有冇申請做稿費作者呀?
係呀,我都好鍾意嗰邊嘅設計,真係好正:smile_o12:米兄,我仲讚咗你
冇申請呀,我都係自娛咁寫,但我真係見到好多高手,出咗實體書嘅都唔少,所以話,呢個世界好大,切勿做井底蛙,米兄明我講乜呵?
米兄,希望你睇下我第一套作品“肯尼家族”(唔係想賣廣告,係真心想我認為係朋友嘅同道睇),筆法幼嫩,但係我最真心真意去寫嘅:smile_o06:

記得pm我!

前往最後回覆