女人口闊大,代表盆骨大?

收藏  |  訂閱
4  2.7k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-27 14:31 發表 查看引用來源

小弟唔認為係, 鼻算大但碌嘢有限公司....  < 又要食慚愧波板糖......
又有人話女人眼大乳暈大,唔知會唔會有關係。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-28 14:33 發表 查看引用來源

唔一定, 見過老虎個朋友矇豬眼但乳暈幾大吓, 只係隔住件衫見到事關當時佢真空好現吓, 台灣大嫂孖老虎都係差不多型態, 係色深有些少唔同, 好似幅圖咁算大定細呢 ?

40037366 ...
個人覺得乳暈唔算太大,反而覺得lin頭好凸,不過就真係顏色深咗少少。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-28 14:33 發表 查看引用來源

唔一定, 見過老虎個朋友矇豬眼但乳暈幾大吓, 只係隔住件衫見到事關當時佢真空好現吓, 台灣大嫂孖老虎都係差不多型態, 係色深有些少唔同, 好似幅圖咁算大定細呢 ?

40037366 ...
大哥,呢對乳暈算唔算大?

附件

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-29 16:45 發表 查看引用來源
艾兄, 你講笑. 人生苦短, 趁住仲可以屌閪, 多屌幾百個女, 不枉此生.
師兄,本人見識少,你好似食咗唔少女 ,我只係知道女人乳房有好多種size / 形狀,但係想請教一下女人下面有乜唔同?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-30 13:14 發表 查看引用來源
單是外觀已經千變萬化. 18, 28, 38, 48碎, 每個年齡層的閪窿都吾一樣. 就算同一年紀, 有d閪窿緊閉, 有d大開中門..........可以系博士論文題材
師兄真係勁抽。
有時間寫番一篇短論文睇下都好喎。

前往最後回覆