引人入性吹水大本營 (Round 1280)

收藏  |  訂閱
13  12.7k

[按此打開] [隱藏]

踏中#1500 / 100頁會員請自行開新帖

系統已設定#1500後自動關帖  

如踏中#1500之會員因忘記/不懂/失蹤而沒開新主題

請踏中#1499之會員代開並設立閱讀權限為 20

吹水大本營是跟從總版規及

引人入性版規處理
本吹水大本營版規:

於主回覆 " 111...." " 222...." "no.1...." "no.2...."題 #2 後

或無意義等等回覆必定當灌水論..............

點set 20權.....
唔見左個制既

公主大人!!!!!

引用:
原帖由 jojohaha 於 2009-5-24 10:57 PM 發表 查看引用來源

你個level應該係set唔到權限~~~~
哈.....又蝦我低lv

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2009-5-24 10:59 PM 發表 查看引用來源

咦~~~DSLR呢個價又唔算貴啵:smile_o13: :smile_o13:

好羨慕:smile_o13:
乜叫DSLR??
topic名點改顏色?
定係又蝦我低lv?

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-5-24 11:01 PM 發表 查看引用來源

都無人問我吖~~~~~~~~~~~~~:smile_34:
都冇人問我

乜叫DSLR??
topic名點改顏色?
定係又蝦我低lv?

引用:
原帖由 jojohaha 於 2009-5-24 11:06 PM 發表 查看引用來源

唔係~~~~
我都在其他forum到做版主~~~~
不過我唔會考慮在discuss到做~~~
我都有在其他forum到做版主
不過可唔可以講下因乜事唔會考慮在discuss到做呢?

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-5-24 11:08 PM 發表 查看引用來源
仲未set權限:smile_38: :smile_38: ...叫版主幫拖:smile_38:
哦~~~~~~~~我pm下版主先

我頂!
您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成

您所在的用戶組(一星級會員)無法進行此操作。

您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。

:smile_46:

前往最後回覆