深圳快餐資料庫 ~ 偉大工程需要各兄弟支持!

收藏  |  訂閱
8  23.0k

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-7-13 12:43 PM 發表
板主這post應該推上做精華喇
夠 8 個就加入精華 !

另外有份提供資料的兄弟 , 一段 + 15 !

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-7-13 01:12 PM 發表

我有2段 ar板主
加晒啦 !

水圍快餐店 ( Ray KK )
地點: 水圍大有利茶記附近
交通: 交通: 皇崗 ~ 大巴 362 / 羅湖 MTR 福民站
快仔店: 1 ( 囡囡大約十個左右 )
囡囡質數:5/10
地理治安環境::8/10
最早營業時間: 15:00 ~ 02:00
價錢:150

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-7-13 01:24 PM 發表

板主妳算唔算家.......
板主提供大圍資料 , 無分加架 !!!

引用:
原帖由 hkkk 於 2005-7-13 02:12 PM 發表
正,但如果每個地點下面加埋更新時?會吾會好d,至少知道d料有多新呀。
引用:
原帖由 therapist45 於 2005-7-13 02:18 PM 發表

I will suggest to web master thanks
其實份野剛剛出 , 加上深圳叫雞熱點十年如一日 , 應該無必要 !

THANK 弗弗 & tony1168 !

引用:
原帖由 tsoi11 於 2005-7-17 03:52 PM 發表
1.地點: 沙灣xx酒店附近
2. 交通: 搭的40蚊
3. 快仔店:數量 4-5家
4. 囡囡質數+分滿分,一分最低:6-7分 
5. 地理治安環境:+分滿分,一分最低:6分Sample Text
6. 最早營業時間:下午
7. 價錢: 1 ...
如果係金豐園酒店附近 , 個度應該叫吉夏 !

引用:
原帖由 therapist45 於 2005-7-22 09:29 AM 發表

其實寫呢個POST有些BRO贊成:')也有些反對PM我:'),怕暴露各BRO行蹤。
所以這幾天也只做CR_ROM。

Dear Ray KK,紅勇士如果能加些閱讀權限會否好些?請俾D意見。

我也想做福社群,推一 ...
今晚回覆你 !

引用:
原帖由 therapist45 於 2005-7-22 09:29 AM 發表

其實寫呢個POST有些BRO贊成:')也有些反對PM我:'),怕暴露各BRO行蹤。
所以這幾天也只做CR_ROM。

Dear Ray KK,紅勇士如果能加些閱讀權限會否好些?請俾D意見。

我也想做福社群,推一 ...
只要唔犯版規就 ok , 筆者有絕對自由 , 去點樣寫份報告 , 自己決定資料公唔公開 !

至於閱讀權限 , 本人就認為唔好設定 , 因為會造成灌水 , 呃 post 既現像 , 而且會俾 d 新會員 , 有攪小圈子感覺 , 試想想 , 一個新會員 ( 唔理有冇國內夜遊經驗 ) , 份份 reoprt 都要有高級會員至睇到 ( 即係要 500 分 ) , 甘好多人都無興趣係呢度玩落去 , 而且一定會有大量新手問題 post 出現 ( 因為連溫書呢個基本動作都做唔到 ) , 甘樣係一個惡性循環 , 令到一個討論區質數越來越低 !

前往最後回覆