上一頁下一頁
發新話題

身經百戰嘅井底之娃 (完) - 最終回 + 後記 (神的回憶錄 - 第1回)

收藏  |  訂閱
210  48.8k

引用:
原帖由 vanbrowser 於 2017-6-23 05:10 AM 發表 查看引用來源
師兄,阿Bear晒得隻毛蟹出嚟,你點都要奶奶佢。人地女仔面皮簿,點會唔喊吖!
我都想, 但當時咁嘅環境, 唔通我去到唔玩群P, 走去同BEAR玩15, 20咩...
另外, 係下一章尾段, 你會知更多資訊, BEAR嘅行為令我好撚嬲

好正既經歷,講真唔洗理bear啦,上得來群P就唔好扮清高啦

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-23 08:47 AM 發表 查看引用來源
真係好經歷,見樓主話想快d完咗佢...反而有d失望,可以提多dMiss A點淫,同埋你同Miss A,Ice點玩好嗎?
好文唔一定多人追...唔灰啦!睇完樓主分享,真係大開眼界,多謝!
因為回響唔多, 有成10幾個D友仔唔回文支持都算, 仲PM問我想玩群P有咩門路, 你話有無搞錯
不過都要多謝你, 同時借版多謝晒上面回文支持嘅朋友, 依個版唔會斷尾或草草了事, 我一定會完成佢

期待BEAR 有幾衰

不過樓主筆下的MISS A 真係好正!睇都感覺到果份女人味...果份氣質
引用:
原帖由 神聖衣 於 23/6/2017 11:50 AM 發表 查看引用來源

我都想, 但當時咁嘅環境, 唔通我去到唔玩群P, 走去同BEAR玩15, 20咩...
另外, 係下一章尾段, 你會知更多資訊, BEAR嘅行為令我好撚嬲

引用:
原帖由 azpui 於 2017-6-23 10:38 AM 發表 查看引用來源

正,屌埋佢屎眼,我覺得屌埋屎眼果種感覺心理會好正好爽
你過去安慰bear bear la
順便食埋佢算
係呀, 因為屎眼真係唔係好多女人會開放比你玩

順帶提提大家要爆菊, 記住帶個厚袋, 唔係好易中招, D乜病乜病大部份都係由屎眼傳出黎, 你地見幾多基佬中AIDS就知

引用:
原帖由 正正正123 於 2017-6-23 12:08 PM 發表 查看引用來源
好正既經歷,講真唔洗理bear啦,上得來群P就唔好扮清高啦
我真係唔知佢上去仲乜, 一陣我UPDATE埋下章節, 你會更加了解點解我咁講

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-6-23 12:45 PM 發表 查看引用來源
期待BEAR 有幾衰

不過樓主筆下的MISS A 真係好正!睇都感覺到果份女人味...果份氣質
MISSA個種女人真係係男人都鐘意, 知道咩時候做咩野, 唔做作唔怕醜, 要電你時就電你, 係男人都暈.

唔只咁, 佢仲會幫女人奶撻, 依樣連D囡都唔會做, 掉轉返, 叫我幫男人含就點都無可能啦.

好吸引, 你有無抄佢牌, 出黎玩
引用:
原帖由 神聖衣 於 23/6/2017 12:53 PM 發表 查看引用來源

MISSA個種女人真係係男人都鐘意, 知道咩時候做咩野, 唔做作唔怕醜, 要電你時就電你, 係男人都暈.

唔只咁, 佢仲會幫女人奶撻, 依樣連D囡都唔會做, 掉轉返, 叫我幫男人含就點都無可能啦.

(第十章節)

表面 4哥係主人家要控制場面安慰BEAR;但明眼人都睇得出 4哥係度抽水;除左 4哥仲有 ICE 加 2個師兄。 而 A, B 囡其中一個已經閃左人;留返係度嘅係第 2肥個個,我仲味掂過佢。(打後所有肥妹仔嘅情節,我都會用B囡代替,費事成日A或B囡,好鬼煩)

MISS A出黎後好快加入另一戰團,又走左去床上同其他人大戰,講真我有D唔開心,唔想同人分享;唔想佢比其他人屌。但醒醒啦,我又唔係佢邊個…

玩群 P 係要自己搵位入,唔係就ON99企係度。由入門到依家,因為唔慣,我都柒左 2次,所以我好快就回復過黎。本來想去同 E囡玩;準備想行過去時, E囡起身同師兄入左洗手間;MISS A又跟埋入去;唔通玩 1王 2后 ?? 咁唯有去D囡度 (當時B囡訓係床度一條友,但對唔住,我今日唔想再食肥利野...) D囡同師兄傾緊計;我埋去又加把嘴。

都係普通吹下水;期間我問師兄 D技術問題。師兄好正經咁放D囡 M字腳訓好;再將D囡大比打開,用手指指住陰唇位置,慢慢詳細解釋我知。佢一路指;D囡一路笑話好痕;我都笑到仆街 (師兄又要扮正經唔笑,好似上緊科學堂,先生用枝野篤住個黑版教書咁,真係好撚搞笑)

我同師兄講,有一個動作我一直好想玩,但一個人係無可能做到。佢問我係咩,我就直接行動表示。將D囡左手踏住我條頸;右手踏住師兄條頸;然後每人提住D囡一條腿;我同師兄企係度M字腳MARK開D囡大比。D囡係度大叫大笑;然後我地抱住 D囡就去拷廁所門,E囡一開門笑到仆街,另外師兄原本同MISS A車緊都停晒手 (我見到又有D唔開心,佢地SP; SL;LOVER分得好清,果然我同佢地係唔同一層次;不過我唔可以表現出黎)

我地抱返D囡返大床個邊;將D囡隻鮑向住大廳方向;佢仍然係度勁叫勁笑。MISS A見狀就行左過黎,跪係度玩指插;E囡見到又行埋過黎一齊插,所以就變左 2個囡囡一齊跪係度指插D囡,完全超出我想像;畫面超靚超正,睇AV都少見咁嘅互動,何況現場,我仲要係其中一個佈景版,個畫面我一世都記得。

2個囡囡玩指插,一路奸笑一路插,而D囡又笑又叫,係咁叫 :「救命啊~~~ 放左我~~~嘿嘿哈哈哈哈」。玩左陣;E囡停左手;我諗住都差唔多啦;想話放低D囡;點知MISS A竟然奶D囡隻鮑 。 我直頭嘩左出黎,所有人包括ICE同其他兄弟都過埋黎;企晒係度睇MISS A奶撻;相信佢地都係好少睇依個畫面。

玩多陣;真係手軟就放返D囡落床,佢攰到傻爬係度休息。因為 ICE過左黎;所以就得返 4哥同BEAR一齊;我見到 4哥條仆街攬住BEAR扮晒蟹咁仲安慰緊佢 (真係屌佢老味;2個都傻;我地玩左咁耐咁多野,仲味喊完,仲味安慰完 ?? )

寫到依度,我又再失憶。佢地點玩我一D印象都無;取而代之;已經跳到一個令我好撚 嬲 嘅畫面。

1次過睇哂 !!
邊話無人睇!
好正嘅私人經歷!!
Bear Bear 係您面前俾4哥食左?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆