上一頁下一頁
發新話題

身經百戰嘅井底之娃 (完) - 最終回 + 後記 (神的回憶錄 - 第1回)

收藏  |  訂閱
210  48.8k

引用:
原帖由 azpui 於 2017-6-24 07:29 AM 發表 查看引用來源

去揸bear bear 丫麻,食到唔揸下都好,
黎緊下一章有講情況

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-6-24 08:00 AM 發表 查看引用來源
搵位加入又好7,睇住形勢會好d,就算bear對你有意思又點,唔通你成晚玩bear唔理其他女?你開頭唔去K 又點會遇到bear先,對嗎?點都好,玩咗就算啦…
群P, 我只係一個新仔, 太君子, 如果比著我依家一定唔會咁.
如果係媾BEAR情況就唔同, 但依家群P房看到, 實在無理由為左一棵樹放棄成個森林...

引用:
原帖由 Eddyo 於 2017-6-26 07:28 PM 發表 查看引用來源
有得玩就玩, 嚟得郡P仲喺度扭扭擰擰, 大把嘢食, 由她吧!!
依個就係我嘅決定, 不過無食埋佢梗係差D

引用:
原帖由 kaiser2 於 2017-6-27 11:38 AM 發表 查看引用來源

淨係咁睇,好難話BEAR係為你而喊喎
係呀, 所以我都唔敢講

(第十二章節)

上一章講到,BEAR比 4哥屌到爽到反晒眼。

得唔到,所以覺得BEAR極正。超想加入;但係根本唔可以出手;情況好似變左比 4哥私有化左咁。唔單只我;就連其他女仔都唔敢掂BEAR;更加唔好講其他師兄。( 所以我更加認為BEAR之前係一直無玩過群 P )

佢地 2個由女上變男上;男上到狗仔;4哥下下又快又大力;屌到BEAR都唔再理其他人咩眼光;越叫越淫;越叫越爽。我都唔知失左憶定因為只集中注意力睇住 4哥屌BEAR,所以其他人做咁乜,我一D印象都無。

到最後中出完事,好清楚睇到D精喺BEAR個西流出黎。經過依幕【播】曲之後,BEAR已經無再避忌,無再遮住身體嘅必要。之後大家又娶埋一齊食小食,傾下計咁。期間;我成日偷望BEAR雪白嘅身體,真係好想摸佢屌佢。

其實當時幾點我已經無印象。填飽肚之後;好多人打算離開;詳情同一D我對各人嘅想法如下 :

- A囡好早就走左。 ( 評價同B囡差唔多 )

- B囡自己一個走。 ( 可能場上無乜人理佢,所以好少見佢笑,而且唔積極,你出聲同佢講想點,佢都會配合,但你唔叫就唔會主動做 - 例如: 含J )

- D囡話要返去陪男友。  ( 雖然佢玩得咁爆,不過佢好多時吹水都將 "男友" 字眼掛係嘴邊,相信佢真係一個好好嘅女朋友黎嘅,只係佢條仔餵唔飽佢遮,哈哈 )

- E囡同SP走。  ( E 好痴身,成日攬住SP師兄車來車去;甜言蜜語,所以好難入手,我諗佢地應該係SL或者真係情侶都味定,到依刻我都味正式同 E 扑過。事後諗返要怪就怪自己唔夠厚面皮啦;無得賴 )

- 師兄方面就只有TONY留低。

- BEAR同 4哥一齊走;事後BEAR有無坐正做 4嫂我唔知。可能我自我安慰;BEAR走時借D二同人講拜拜,望我方向半秒,之後就行左出門口,依次係我最後一次見佢。

我有少少攰,同時我知道 ICE味走住,所以當D人沖涼;著衫嘅時候,我靜靜咁上到張床休息扮訓教  ( 當時心諗;大佬,比左錢架,就算有一條女留低都好丫 - 依家諗返真係得淡笑,$800唔係8000,好似付出好大咁,不過都好,証明我無選擇錯誤)

慢慢D人部份部份咁離開,我打開眼一條逄;見到TONY仲光脫脫;好似無打算走住。我心入面勁係度屌佢老母;想條仆街快D走,咪撚阻住我同 ICE HAPPY。 點知最後佢都無走…

然後一件我最最最關心嘅事係眼前,我當時真係求晒神拜晒佛。因為ICE同MISS A企左係床前,MISS A已經著返晒底衫褲,細細聲傾緊計,雖然好細聲,但我聽到大概係ICE挽留緊MISSA留低。我好緊張;因為一個唔該,如果MISS A反轉叫埋ICE一齊走,到時我真係ON99訓係度同TONY比劍…

(第十三章節)

我好緊張同時好專心盡量想聽清楚佢地傾成點;之後 2個一齊行左入沖涼房。咁我唯有真係休息下,休息期間,我先感覺到條賓周好攰而且有少少痛。

完全唔知道當時係咩鐘數;但我估計起碼凌晨 3 - 4點;因為我記得過多陣就好快天光。大大話話已經成 6個鐘頭;難怪我會覺得攰。

因為知道ICE會留低,我有左定心丸;所以之後我一直無打開對眼;開場以黎真真正正第一次好好咁休息。過左陣,聽到沖涼房有花沙聲;又聽到大門個面嘅開門關門聲;我知道MISSA走左喇;好可惜無再好好望多佢一眼。

除左沖涼房細細嘅花沙聲;成個房完全無任何聲音,我起身走去熄左大廳嘅燈;留返床邊一盞小燈 (事後諗返先奇怪唔見TONY)。依次比之前一個人喺沖涼房時更加令我放鬆;我好鐘意依種寧靜嘅感覺。沖涼房嘅花沙聲停左;門輕輕一開一關;從門邊嘅燈光推測;我只睇到係一個女人嘅身體。之後佢輕輕爬上床訓喺我身邊,身上傳黎香噴噴嘅香氣令我感覺更加舒服。

我感覺到佢面向住我;而且一直望住我;過左成幾分鐘完全無任何動靜;比人咁望住個訓教樣;周身唔自然;但又要扮真係訓著左… 又過左陣;佢終於出聲,重複輕輕講左 3個字 : 「真係炸」!!!!!!!!   

一個男人比女人咁講;真係不是味兒。就想即刻起身同佢講我扮訓架炸,然後 大大力屌爆佢。不過我無咁做;如果唔係會好柒  ( 個時o靚仔成日顧形象;比著我依家一定係即場彈起身 - 狂屌鍡飽面前個淫娃 )

雖然係咁;但我知道咁樣唔係辦法;所以過左 2分鐘左右;我慢慢打開雙眼;我估計無錯,面前個女人真係眼金金望住我。但我呆左一呆;因為佢唔係邊個;唔係ICE;而係MISS A。我一直以為佢頭先已經走左;所以突然有種失而復得嘅感覺。我好開心;但又要扮無野咁望返住佢,2個人就係咁;你眼望我眼;完全無講野左成分鐘有多。

我先打破沉默 : 「你啱啱沖完涼呀 ? 咁香嘅」 但換來只係一個字「嗯」  大獲 !!!! 點算呢,起身望望周圍點解無人嘅,唔係咁正呀 !!! 之後MISSA話 ICE同TONY落左街食野。我「哦」左一聲起身點枝煙,然後就行左入沖涼房;邊沖涼邊刷牙。熱水去除身體疲勞;同時清醒頭腦。我突然大大醒一醒;好撚嬲自己;屌醒自己;點可以就咁留一個自己鐘意嘅女人喺外面架。

我極速抹乾淨身上嘅水珠,就出返去,見到MISSA悶悶不樂喺度玩我個煙盒。我爬返上床望住佢同佢講「對唔住,其實頭先我好開心你可以留係度,但因為太突然,又有D尷尬所以頭先行左去,SORRY」,佢無答我,而係輕輕一個微笑,然後攬住我條頸,送個KISS比我。

MISSA好小鳥依人咁訓喺我肩頭度,我地並無大車大戰,而係細細聲咁係度談心傾計。( 其實世上大部份女人都一樣;多D用心聽佢地講野;講多D讚美嘅說話;萬試萬靈 ) 突然我諗起依家得我同佢 2個係度,天時地利人和齊晒,一陣ICE佢地返黎就無架喇,所以我好古惑咁,將話題拉去話我扮訓係想等佢留低,如果佢走我都唔想玩喇。

果然成事;又或者MISSA一直等我郁佢。好快我地就攬埋一舊;係咁濕吻;6 9 ;女上男上;狗仔;鵝比;中出;吞精;射完都唔停係咁抽;到我攰;MISSA會自動波騎上黎係咁搖。( 如果話D囡係一部高性能嘅性愛兵器;咁MISSA可以比喻為終極嘅性愛女神)

我諗起碼玩左大半個鐘,我地 2個全身都係汗,我真係腳都軟埋,但喺MISSA面前又要扮無野,叫佢去沖身先,我食枝煙就入黎,其實我攰到不得了,只係唔衰得扮野。不過當然唔可以咁耐,所以我幾攰都要起身,入到沖涼房,MISS A係度痾尿,我用對手扮野幫佢影相,佢就用唔同嘅角度;表情配合 ( 依個女人;我真係好鐘意好鐘意 )

可惜快樂嘅時光總係過得特別快;當我同MISSA玩緊BM時,ICE同TONY返左黎。我地都味出去,ICE就打開沖涼房門入左黎,講頭先同TONY係外面玩露出 ( 唔怪得去食野咁鬼耐啦 )。

佢地買左 D早餐比我同MISS A ( 其實個天都味光),不過用左咁多體力,真係要補下。我地邊食邊聽佢地講頭先喺邊度邊度玩;我諗佢地 3 個人應該都玩過下;所以我無插嘴,多聽。ICE 一邊講一邊做埋姿態,講講下就同TONY喺我同MISS A面前插埋,講真,都幾過引,邊食早餐邊欣賞早操;依 D經驗真係從末有過。

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-27 15:38 發表 查看引用來源
(第十三章節)

我好緊張同時好專心盡量想聽清楚佢地傾成點;之後 2個一齊行左入沖涼房。咁我唯有真係休息下,休息期間,我先感覺到條賓周好攰而且有少少痛。

完全唔知道當時係咩鐘數;但我估計起碼凌晨 3 ...
無知一問,咩叫鵝比?

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-27 04:32 PM 發表 查看引用來源

無知一問,咩叫鵝比?
女方打側咁

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-27 04:32 PM 發表 查看引用來源

無知一問,咩叫鵝比?
女方打側咁

引用:
原帖由 神聖衣 於 2017-6-27 03:38 PM 發表 查看引用來源
(第十三章節)

完全唔知道當時係咩鐘數;但我估計起碼凌晨 3 ...
我覺得BEAR應該識你前有D野,可能失戀咁,4哥都係想乘虛而入多,後尾係K到遇到你,BEAR以為有新目標,點知係個度又遇上你,見過一次咁多,大不了BEAR只係失望,而且4哥都未必FEEL到咁多,但有可能因為你而令4哥得手就真

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆