上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-10 10:19 AM 發表 查看引用來源
去到嗰個moment,硬食一次走唔luck啦,相信係要諗定之後點斷尾囉

果一刻我已經知道可以點斷尾啦.....................:smile_30:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-10 10:21 AM 發表 查看引用來源
Alden兄,做完有冇眼尾流眼淚
眼淚就無, 因為全身水份都已經乾晒.................:smile_44:

Alden師兄, 未有時間睇update但覆左支持左先

呢幾日我經常放喺心中嘅就係師兄嘅一句話: 出面嘅事唔好帶返屋企...
仲係難做到...
始終出面嘅都係有感情, 會上會落...

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-10 10:21 AM 發表 查看引用來源
Alden兄,做完有冇眼尾流眼淚
笑左出聲.............

Wendy 駛唔駛整埋支事後煙 , alden 就咬住張"被"角飲泣 ?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-10 10:05 AM 發表 查看引用來源

你都係呀, 本田兄, 唔好日日唉唉唉, 只有自己幫到自己:smile_38:
咁又係既.......

老女人高技術呀ching 食得過

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-10 10:03 AM 發表 查看引用來源

早晨, Thank you Penny
睇師兄寫男女間對答博弈真係好精彩!跟Wendy 交手同H完全唔同,互相試探摸底,好有高手過招味道。 但Wendy 話自己直到遇上師兄先出軌就唔多似,睇佢手段都係似食家。

引用:
原帖由 kenkentang 於 2013-12-10 10:28 AM 發表 查看引用來源
Alden師兄, 未有時間睇update但覆左支持左先

呢幾日我經常放喺心中嘅就係師兄嘅一句話: 出面嘅事唔好帶返屋企...
仲係難做到...
始終出面嘅都係有感情, 會上會落...
師兄, "出面有感情, 屋企無feeling", 如果出面既感情, 自己區分唔到帶返屋企, 傷唔係你一個.
其實我唔係主張大家出軌偷情, 但人係感情動物, 賴D講句"控制到就唔係感情" 好多男女之間的事, 無人控制到, 又或者扮控制唔到, 唔緊要, 但有家庭就要有底線比自己, 如果無底線, 我自己覺得倒不如回到單身時

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-10 10:29 AM 發表 查看引用來源

笑左出聲.............

Wendy 駛唔駛整埋支事後煙 , alden 就咬住張"被"角飲泣 ?
我嘆人, 人嘆我, 好公平啦(自己呃自己........................):smile_27:

引用:
原帖由 michaelwong0102 於 2013-12-10 10:32 AM 發表 查看引用來源
老女人高技術呀ching 食得過

我自己一直對4, 50路一類, 無特別情誼結, 所以無想到這個啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆