上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-10 03:11 PM 發表 查看引用來源

都係算啦,出咗嘅post有如潑咗出去嘅水,覆水難收,如果係都要俾佢睇到,天意,無得避

師兄, 你講得岩, 認同的

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-10 03:24 PM 發表 查看引用來源

不是, 只是瞓覺徒吧....心善則人善, 心歪就人斜, 管他是徒不徒...
瞓覺徙我都係, 一講我又好眼瞓..............:smile_27:

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-10 03:32 PM 發表 查看引用來源
啱啱睇完,你真係好正...”物輕情意重”hahaha
但第時佢公司再飯局,你都係唔好同佢飲咁多,一陣又叫你帶佢clubbing@@

clubbing唔岩佢去啦, 我現在都少去左, 一個月最多一次, 去輕鬆下:smile_44:

點解有1次要DIY@@

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-10 03:41 PM 發表 查看引用來源
點解有1次要DIY@@

主道權在人家手上, 人家叫停了, 我退下了, 但我還未完事, 又累, 所以就要DIY..........:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-10 03:47 PM 發表 查看引用來源

主道權在人家手上, 人家叫停了, 我退下了, 但我還未完事, 又累, 所以就要DIY..........:smile_27:
皮肉生涯.....

的確呢種唔太想又要上嘅經歷,係男人至會發生...
快d寫下一段兩情相悅架啦,support

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-10 03:58 PM 發表 查看引用來源

皮肉生涯.....

師兄, 形容得好少少啦.............:smile_27:

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-10 04:07 PM 發表 查看引用來源
的確呢種唔太想又要上嘅經歷,係男人至會發生...
快d寫下一段兩情相悅架啦,support

我病未好, 這兩天流感未好.........:smile_27:, 你有無故經歷, 你幫手寫住先得嗎???:smile_44:

故事經歷是有的,但文筆無你咁好吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆