上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

我都想話唔駛pm我啦,我開ac只係欣賞樓主文筆,想支持一下佢咋

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-10 05:29 PM 發表 查看引用來源

只要係女生, 在這裡預左會爆pm...............:smile_44:
放得開最好, 祝你生活從回正常, 早日完全解決問題
我對感情好專一
要放低非易事
會好辛苦
但我會自己同自己打氣
堅持落去~~
得閒上來睇下你嘅post解下悶
呵呵
事情亦非一兩日可解決
我已預左長期作戰
佢宜家想激我,自己走
佢就唔駛做衰人,到時仲可在親戚朋友家人面前,話我唔信佢添
佢宜家死都唔認 都係想屈我者~~
又要做婊子 又要立貞節牌坊
佢非男人所為~~

p,s~樓主你出來玩咁多,以老婆角落來講,都係衰,但你勝在唔會影響家庭,都要俾個讚你~唔好再玩啦,你太太會好傷心呀~~唔好介意我咁話你噃~

引用:
原帖由 butruby 於 2013-12-10 05:33 PM 發表 查看引用來源
加油
Thank you ur support

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-10 05:34 PM 發表 查看引用來源
我都想話唔駛pm我啦,我開ac只係欣賞樓主文筆,想支持一下佢咋

我又咁大面子!!! 我真係遲早比這裡的師兄們打死.........

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-10 05:13 PM 發表 查看引用來源

支持師兄出 post
好似是C打啊....

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-10 05:38 PM 發表 查看引用來源

我對感情好專一
要放低非易事
會好辛苦
但我會自己同自己打氣
堅持落去~~
得閒上來睇下你嘅post解下悶
呵呵
事情亦非一兩日可解決
我已預左長期作戰
佢宜家想激我,自己走
佢就唔駛做衰人,到時仲 ...
其實我一直有講, 已經介了, 只係我自己唔肯定我堅唔堅持到, maybe係籍口, 但將來的事, 我不知道. 再者我亦唔介意你的意見, 的確我亦有相同想法. 人大了, 思想雜了, 會變得思前想後, 沒有已往想到就做的處事手法.
兩夫婦走到你的地步, 的確是很花時間去角力, 其實我會覺得, 沒對錯之分, 只有自私與否的行為, 感情跑了, 怎樣追也是追不回, 最住要是怎樣去化解, 嘗試別執著於對錯上, 可能會比較容易找到空間解決, good luck

Wendy篇完了?

經歷很多,但又唔知從何說起,一路多人追是真的,只可以話我從𣎴食快餐散餐,出軌的都係有一定感情基礎,但每段都好少長過1年,我怕對方太投入了,又可能我比較享受熱戀期,諗返起其實hurt過好多人...
開Post獻醜就免啦,我都係靜靜地支持樓主吧,唔趨你啦,病就抖下先啦,我都咳死了

真唏噓

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-10 05:40 PM 發表 查看引用來源

我又咁大面子!!! 我真係遲早比這裡的師兄們打死.........
請食飯就ok 了,我好易話為

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆