上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-12 10:02 AM 發表 查看引用來源

唔止, 是由九龍到深圳, 過了關都未見龍尾....
你講呢個劇情,應該係入境處電腦壊左:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-12 10:36 AM 發表 查看引用來源

我相信富有魅力既 seductive 小姐係一枝佳釀 ;D

C兄見笑喇

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-11 02:47 PM 發表 查看引用來源

可惜,現代人私婚姻,當無了火花既時候,會去找尋另一些火花,而不是去互相包容和扶持:smile_39: :smile_39:
如果有包容同支持,就唔會有咁多人搞婚外情~有咁多破碎家庭,亦有人想不通,為情而死~
當你有第2個後,無論家中那個幾好,都覺得唔好~~出面那個新鮮熱辣,點都好~這就是人性,貪新忘舊~
有人話感情無分對錯,如果家中那個唔好,點解唔先離婚再出去搵第2個?而要玩婚外情,仲要做齊人~兩邊都不放棄~咁做對家中那個太殘忍~想當初,家中那個亦是愛到死才決定一齊共渡此生(起碼我自己係)~同第2個一齊開心時,上床時,有諗過呢樣野嗎?
10年8年後,平淡了,一切煙消雲散,什麼承諾都成泡影~~唔期望對方好似拍拖時咁熱烈,只望平平淡淡過日子,對於有婚外情的家庭來講,都係奢望~所以,對於我來講(別人我唔知),婚外情是不道德的~~自私的~~
我咁講,可能好多人都唔岩聽,可能俾人駡~但,這的確是一個正處於老公有婚外情,一個人妻的心聲~由於呢件事,工作受影響,情緒上落好大,如果不是有家人,可能我已經做左傻事~
所以,唔好以為婚外情好小事,分分鍾會家破人亡~值得嗎?
不愛的話,清清楚楚分手再玩吧~~

引用:
原帖由 soundworks 於 2013-12-12 10:41 AM 發表 查看引用來源
有時太過young根本入唔到口呢,冇個after taste囉

我飲過D白酒,真係有AFTER TASTE呢D感覺...

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-12 10:52 AM 發表 查看引用來源

如果有包容同支持,就唔會有咁多人搞婚外情~有咁多破碎家庭,亦有人想不通,為情而死~
當你有第2個後,無論家中那個幾好,都覺得唔好~~出面那個新鮮熱辣,點都好~這就是人性,貪新忘舊~
有人話感情無分對錯,如果家中那 ...
果種痛...真係親身經歷過先知...
C姐,令自己開心一點吧...
我已是半百人,我成日講,如果我得80歲命,已經過左5/8,點解唔令自己開心D,過D自己想過既日子?
人地既野,自己控制唔到,但,自己既野,自己可以控制...
好多野,放手,可能另有一番景象...

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-12 10:36 AM 發表 查看引用來源

我相信富有魅力既 seductive 小姐係一枝佳釀 ;D
比美82 波爾多的紅酒啊...

在舞池中, 看著迷幻的燈光洒在A身上, 有一種若隱若現的感覺, 在往下看, 看著那短裙的一雙修長美腿在晃動, 那刻我的目光都被吸引著, 沒離開過. 這時A的一位女性朋友走到我身邊來(唔開名啦)

A友: HI.......你怎麼自顧自一個人呀
我 : 沒有呀
A友 : 你是來台灣工作嗎?
我 : 對呀, 經常要港台兩邊跑
A友 : 你是做什麼工作的
我 : (我簡短交代了)
A友 : 那你不就是跟A同行
我 : 對呀........ (其實因為好嘈, 同埋我隻眼一直掃射A, 所以我有點不上心)
A友 : 我是在醫院當私人看護的
我 : 真的? 你的外形不像呢 (的確係, 佢低晒胸, 帶晒大眼仔, 打左大半條腿出來, 唔講我以為佢係"靚模")
A友 : 來CLUBBING當然會不同呀, 你不相信嗎?
我 : 真的無法相像到呢 (其實點會唔信呀, 只係扮野搵話題)
A友 : 我給照片你看 (講完, 佢就拿左部手機出來, 比相我睇)
我 : 呀! 真的呢, 真的跟現在是兩樣 (佢著起護士衫真係另一個樣, 純好多)
A友 : 那個比較好看
我 : 現在吧!
A友 : 怎說?
我 : 現在可以一眼看清楚你的身材, 當然是現在比較好, 哈哈
A友 : 你很壞呢! 都是將目光放到人家身材上
我 : 有嗎? 不吸引也不會這樣呀
A友 : (輕拍我一下, 借意靠得我更近)

就係咁, 果晚A個朋友, 成晚跟住我, 做左我當晚女伴, A看見亦一直在偷笑, 她故意跟我打左個眼色, 表示你得手啦咁既意思, 我則扮作不在乎. 離開CLUBBING, 已經係清晨點半幾, 我拖住迷醉心情離去, 當然身邊亦有A果個朋友. 上到的士, 我無同佢返去自己APARTMENT, 卻係選擇左去台灣果D MOTEL.

自從果次之後, 我每去台灣, 時間許可, 我都會搵A出來食飯同出去浦, 大家關係密切左, 有一次我如常到台北, 到達後我無APPOINTMENT, 所以我打左個電話比A, 約佢TEA, 大家相約左係一間COFFEE SHOP見面, 佢一見到我, 就指住我 :-

A : 你可惡啦............... (一副認真的樣子)
我 : 怎麼啦? (我唔知發生什麼事)
A : 我那個朋友呀, 她到處找你呀
我 : 嗯, 她有掛電話給我呀
A : 你怎麼不接
我 : 她很煩呢, 一天好幾個電話
A : 那你不跟她說清楚點?
我 : 我有呀, 她清楚知道我的身份, 但真的很煩, 有些時候, 一個早上就4, 5次來電
A : 這樣呀........
我 : 是呀, 那沒辦法, 當然是不接囉
A : 她有問我, 你什麼時候來, 我說不清楚, 直到剛才我接到你電話, 我就轉告了她, 你今天在台北
我 : 你........這是要我難受吧 (我真係比佢害死)

因為A個朋友, 知道我APARTMENT, 如果佢知我係台北, 佢有可能會去APARTMENT搵我. 但點都好, 都要面對, 所以我選擇左同A TEA完後, 打比佢講清楚 :-

A友 : 你怎麼不接我電話
我 : 你的電話太多了, 對我來說, 是有點困擾
A友 : 我想你呀
我 : 這是另一問題, 你不停打電話給我, 會影響我日常工作及生活
A友 : 對不起
A友 : 你方便今晚出來見面嗎?
我 : 我想不好了, 你想要的跟我的要求有點出入
A友 : 你這是什麼意思?
我 : 我們朋友關係我想會比較好, 進一步不好了

果一刻我覺得自己係好衰, 但的確我同佢基本唔係情開始, 既然係咁, 點解唔早D講清楚, 收左佢線後, 我坐左係度靜左一陣, 反覆思量我自己既行為, 為自己的所作所為懺悔. 這時我想起一個人...........A, 我打左個電話比佢..................待續!

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-12 10:23 AM 發表 查看引用來源

不如試下自己捲煙草食~要食時才捲~唔吸時就熄~想食時一點就可以繼續。
講真, 我都有自己捲, 枱頭已經有兩包煙葉, 紙同瀘咀:smile_27:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-12 10:33 AM 發表 查看引用來源

師兄,身體系自己既,與人無尤呀。身體健康才能做任何事,包括愛。

所以我現在學緊神交, 用精神去性交, 哈哈, 謝謝關心

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-12 10:41 AM 發表 查看引用來源

我試過咳3個月,以為喉嚨生繭,E生話我長期講野係好得慢D,叫我要比喉嚨休息,唉,我靠把口搵食架麻,自此之後唔敢點飲凍野,免得引起咳...
靠把口搵食?嗯……嘻嘻
涷飲對身體唔好,尤其是女仔,體質寒手涷腳涷

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆