上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-12 12:06 PM 發表 查看引用來源

暫時唔好看我的故事, 又或我會因為妳停寫. 其實兩性關係, 我希望帶出的, 係理性去探討. 兩人感情並不存在怨恨, 係因為怨恨要求一個公度還是因為愛對方不想放手? 相信只有自己知道.
換一個角度看, 此刻他真的改過 ...
你千萬不要停寫,否則我成了罪人,呢度好多人捧你場~~
我的故事不會再係處分享,唔好意思~個別case,不代表其他人

每個人對每一樣野理解肯定唔同,這亦是男女大不同的地方
出得去玩,會覺得無問題
你話怨恨,唔係感情上而怨恨,而係背叛嘅行為令人怨恨,如他理性同我講,已不愛我了,我可馬上成全佢~離開,他口裡講著愛,背後去同第2個~是不忠~
想玩可不結婚,或可玩左唔俾身邊人知,大前提是唔好傷害其他人
所以,我嘅言論只代表我自己,唔代表其他任何人,希望唔好令到你有唔好嘅感覺

換一個角度,如他全身而退返來,我會全數接收,事後不會講半隻字,我已做到了,因為今次不是第一次~

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-12 12:24 PM 發表 查看引用來源

兩個人一齊,應該要開心的。若果不再開心,要思考出路。有點廢話……

不會廢話
你講得岩,我都考慮緊出路~
謝謝!

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-12 09:56 AM 發表 查看引用來源
以前會,依家一杯起二杯止:smile_44:
haha.... i know.... :smile_04:

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-12 01:48 PM 發表 查看引用來源

你千萬不要停寫,否則我成了罪人,呢度好多人捧你場~~
我的故事不會再係處分享,唔好意思~個別case,不代表其他人

每個人對每一樣野理解肯定唔同,這亦是男女大不同的地方
出得去玩,會覺得無問題
你話怨恨,唔係 ...
你可以在此繼續分享, 這是一種發洩方式. 我呢排忙, 唔寫野只係拿來當籍口:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-12 11:05 AM 發表 查看引用來源

所以我現在學緊神交, 用精神去性交, 哈哈, 謝謝關心
Alden兄,你都進入化境了...

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-12 02:16 PM 發表 查看引用來源

Alden兄,你都進入化境了...
我的確係, 有好多野都化, 人行路越多, 越想赤腳行路

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-12 12:23 PM 發表 查看引用來源

施主,台灣妹妹特別熱情,你未打探好軍情就揮軍直去,又令一夥心靈落空了,下次勿冲冲高抬貴頭,阿彌陀佛。
難道起頭前給對方做問卷? 數個小時又能否探得對方會否"以性招親":smile_o10:

咩年份先?好young架?:-P
引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-12 10:52 AM 發表 查看引用來源

我飲過D白酒,真係有AFTER TASTE呢D感覺...

當人越老,試既野越多,咩都邊得麻木了
所以亦都係咁先有咁多奇情。。
引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-12 02:23 PM 發表 查看引用來源

我的確係, 有好多野都化, 人行路越多, 越想赤腳行路

大家係度都係想分享下平時難以啓齒嘅點滴,why so serious?
都係嗰句,等你嘅update...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆