上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 11:42 AM 發表 查看引用來源
LKF TAZ? 好開心呀, 我間中都有去, 有時會係TST果面.

今日你地可以開心星期五, 我就慘了:smile_27:
師兄點會慘? 有我地一眾粉絲們撐你嘛:smile_15:

引用:
原帖由 玻璃大屋 於 2013-12-13 11:42 AM 發表 查看引用來源
年青真好,最少可以盡情放縱,今日回憶,每事每情都有味道。
樓主寫得好,亦令人羡慕,支持一下先
回憶總有美好, 當然亦有失落, 我只是手寫我心, 謝謝支持

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-13 11:43 AM 發表 查看引用來源
忽然靜下來想想
人大了,唔知係戰意弱左丫? 看化左丫? 定係真係吸引力低左丫?(可能都係藉口 )
有時(只係有時:smile_30: )真係會覺得實實在在既抽插
卻不及平平淡淡既神交黎得吸引、回味...:smile_13:
ML只是動作及大腦神經所吸收到的刺激. 能享受的只是一時心刻. 的確年長了, 想要的都會想要味道, 感覺, 那樣總覺得比較實在及長久

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-13 11:45 AM 發表 查看引用來源

師兄點會慘? 有我地一眾粉絲們撐你嘛:smile_15:
明天要交PROJECT, 資料要下午先會送來, 現在清閒, 但當你們下班時, 就正正是我要戰爭的時候:smile_27:

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-13 11:33 AM 發表 查看引用來源

以前想走就買唔起, 現在叫做勉強afford到車就走唔到...天啊....嗚呼哀哉....呵呵:smile_13:
渣車本身已經係一種快樂 (for me) , 所以走唔走 , 皮唔皮對我黎講已經冇咩所謂了

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 11:38 AM 發表 查看引用來源

唔通係走深, 淺, 赤, 石.............
早 2 日先走完 :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 11:42 AM 發表 查看引用來源
LKF TAZ? 好開心呀, 我間中都有去, 有時會係TST果面.

今日你地可以開心星期五, 我就慘了:smile_27:
係呀,lkf taz, 我有時忙就同朋友飲一杯,飲完再返公司對住文件奮鬥…

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-13 11:53 AM 發表 查看引用來源

早 2 日先走完 :smile_43: :smile_43:
真開心, 我已經掛起對racing鞋多年.........:smile_27:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 11:57 AM 發表 查看引用來源

係呀,lkf taz, 我有時忙就同朋友飲一杯,飲完再返公司對住文件奮鬥…

原來工作上大家係鄰居........:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 11:58 AM 發表 查看引用來源

原來工作上大家係鄰居........:smile_44:
^^ 話唔定係taz見過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆