上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-13 04:44 PM 發表 查看引用來源

睇到一半都估到問你借嘢...haha

最慘係, 比佢順手拿走埋條線, 我返到酒店先發現...............:smile_27:

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-13 04:44 PM 發表 查看引用來源

同件代的名機還有lancia delta, 平治 190E....想C兄還有印象吧...
有點怪怪的, 在引版談老爺車????
哈哈, 無緊要啦, 我們細個偷看"老爺車", 後生想開開縫車, 到年紀大左就只會留意車頭燈好唔好火...........

Lancia Delta, 190E EVII, 當然記得. 特別係190E 當年鬥DTM果個BERLIN 2000 BEAR車花, 我都今日都好鐘意

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 04:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 無緊要啦, 我們細個偷看"老爺車", 後生想開開縫車, 到年紀大左就只會留意車頭燈好唔好火...........
呵呵...老爺車, 名雜誌啊....

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 02:49 PM 發表 查看引用來源
等我分享一個單元輕鬆故事先.

話說有次去上海工作, LUNCH時去新天地午飯. 飯後再嘆一杯COFFEE, 人生一大快事. 我拿出電腦在上網, 席間, 我桌子對面坐了一個女生, 身材高, 長頭髮, 打扮像行政人員, 因為外形吸引,  ...
原來借野會有coffee送
:smile_o06:  Alden 我想.............. 借d 野得嘛.. :smile_o05:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-13 02:59 PM 發表 查看引用來源

clubbing 咁迫,唔使手腳協調,左右郁下得架喇,唔使郁手郁腳。

^^ 下次先算。我同事嫌我悶,clubbing已經唔預我,淨係飲嘢叫我~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 02:59 PM 發表 查看引用來源

女生去CLUBBING主要是給人看, 手腳恊調與否沒關係啦:smile_44:
clubbing我都縮埋角落篤手指。我啲同事clubbing唔預我,淨係飲嘢叫我。嫌我悶 @__@

咁你有無同人哋搭多兩句嗲先?

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-13 05:03 PM 發表 查看引用來源

原來借野會有coffee送
:smile_o06:  Alden 我想.............. 借d 野得嘛.. :smile_o05:
你想借什麼呀???:smile_44:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 05:26 PM 發表 查看引用來源

clubbing我都縮埋角落篤手指。我啲同事clubbing唔預我,淨係飲嘢叫我。嫌我悶 @__@

飲野唔悶呀, 風花雪月, 太嘈有時更加唔知點. 所以我都係選擇飲野優先.
如果女仔去CLUBBING, 基本上好難有機會縮係一二角, 因為大把男仔會埋身, 無機會孤單:smile_30:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 05:28 PM 發表 查看引用來源
咁你有無同人哋搭多兩句嗲先?

我!? 個女仔借完條線, 就一直掛住對部電腦, 做人要係識當時候唔出聲比較好, 反正我亦知人地用意, 所以無咩溝通, 只係無為意, 比佢之後彈左我條線, 又唔見幾百...............:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆