上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
2.4k  580.1k

引用:
原帖由 .sweety. 於 2016-5-30 16:44 發表 查看引用來源
我以前個ex 係姐:smile_42:
其實又唔係要佢地有咩大作為,只係想佢地唔好成日不切實際,做事量力而為,成日埋怨自己懷才不遇,真係好討厭,發唔發達,真係唔太重要。

正解
可惜佢地成日口講一套 手做一套,有時對得耐左 就更加覺得 同佢愈黎愈冇可能 結果byebye 收場:smile_39:
引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-30 16:49 發表 查看引用來源

其實又唔係要佢地有咩大作為,只係想佢地唔好成日不切實際,做事量力而為,成日埋怨自己懷才不遇,真係好討厭,發唔發達,真係唔太重要。

吸引呀

講得好

引用:
原帖由 喜愛運動 於 2016-5-30 17:01 發表 查看引用來源
講得好
邊方面?

其實你心底深處可能一早就唔係愛佢,只係鐘意佢,一齊未分開只係因為感情,所以你沒有任何留戀 ... :smile_13:
引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-30 09:18 AM 發表 查看引用來源

其實當時我個反應而家諗番都好心寒,我當時冇做任何野去挽救番呢段感情,唔知點解仲有一刻感覺自己冇做錯,可能一向同男友都冇咩衝擊同比較,男友本身係一個好人,冇咩不良嗜好,只係成日想發達,但又冇恆心去做每 ...

好想樓主幫我打J

引用:
原帖由 gunfan 於 2016-5-30 17:08 發表 查看引用來源
其實你心底深處可能一早就唔係愛佢,只係鐘意佢,一齊未分開只係因為感情,所以你沒有任何留戀 ... :smile_13:

可能是吧,同埋多左男人,有compare

經一事長一智
引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-30 05:29 PM 發表 查看引用來源

可能是吧,同埋多左男人,有compare

引用:
原帖由 .sweety. 於 2016-5-30 04:44 PM 發表 查看引用來源
我以前個ex 係姐:smile_42:
點樣無用先
快鎗手?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆