上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-14 10:59 AM 發表 查看引用來源
好耐冇上黎引板睇文,
偶然入咗黎睇,嘩,原來你d文咁好睇嘅,等我慢慢追返𨍭頭先
Thank you 師兄, 謝謝你支持

Morning ~~~
哦...即係A唔係主角@@,定還是之後仲有發展...

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-14 11:23 AM 發表 查看引用來源
Morning ~~~
哦...即係A唔係主角@@,定還是之後仲有發展...

早晨, 叫得做A, 當然有主角做啦.........

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 11:16 AM 發表 查看引用來源

Thank you 師兄, 謝謝你支持
Alden 兄:bcm係呢度好出名嘅絲打嚟㗎,都好耐冇出現了,Alden 兄呢篇文竟能引得師姐出山,勁!

引用:
原帖由 ccclaw 於 2013-12-14 11:28 AM 發表 查看引用來源

Alden 兄:bcm係呢度好出名嘅絲打嚟㗎,都好耐冇出現了,Alden 兄呢篇文竟能引得師姐出山,勁!

嘩嘩嘩, 咁緊要, 失敬, 失敬........

你瞓咁小夠啦,我仲好眼瞓@@

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-14 09:44 發表 查看引用來源
我打電話比A, 想睇下有無時間一齊晚飯, 佢聽到係我, 即時 :-
A : 你呀, 怎麼攪得我朋友都哭啦 (好埋怨既語氣)
我 : 怎麼啦?
A : 她剛打給我向我哭訴啦, 說你什麼不要她的一大堆
我 : 是呀, 我剛才打電話給她, 跟 ...
我都唔認同這個處理手法,不過咁,手板同手背都是親,夠竟那一個親一點,好明顯吧,不是怨,只是認同。

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-14 11:36 AM 發表 查看引用來源
你瞓咁小夠啦,我仲好眼瞓@@

對於老人家來說, 睡眠時間是越來越少的, 遲下我應該可以唔駛瞓, 廿四小時全天候操作

唔該哂你呀!我終於一口氣睇返哂喇(≧∇≦)超好睇

支持樓主好文
你隻手指公見點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆