上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  316.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-2 19:11 發表 查看引用來源

師兄佢可以啦,又唔算高得果五呎三,四吋,所以佢平時返工多數遮實曬對波,費事成日畀人撩話佢廟細燈籠大🤭🤭
呀嫂一般身高,燈籠夠大唔怕晒。
平時遮吓身材,多幾分誘惑。

引用:
原帖由 mm28 於 2-5-2024 19:11 發表 查看引用來源

師兄佢可以啦,又唔算高得果五呎三,四吋,所以佢平時返工多數遮實曬對波,費事成日畀人撩話佢廟細燈籠大🤭🤭
哩個高度抱起嚟屌就冇撚得輸😍🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-2 16:26 發表 查看引用來源

咁呢個斯文人妻🤭又要點調教呢?🤭
已經好正啦,唔使調教了,如果真係要調教,你就開發埋後花園😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-2 21:47 發表 查看引用來源

已經好正啦,唔使調教了,如果真係要調教,你就開發埋後花園😆
其實我老婆好多嘢都接受到,例如情趣內衣、性玩具、角色扮演或者係公眾地方性交都得,唯獨是係換妻,同埋後花園唔得
如果要講幾個女人裏面,有機會玩兩男一女或者兩女一男或者後花園就只係得sp有機會

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-2 22:22 發表 查看引用來源

其實我老婆好多嘢都接受到,例如情趣內衣、性玩具、角色扮演或者係公眾地方性交都得,唯獨是係換妻,同埋後花園唔得
如果要講幾個女人裏面,有機會玩兩男一女或者兩女一男或者後花園就只係得sp有機會 ...
玩換妻真係唔係咁易,就怕 剃人頭反被剃頭。老婆偷食係一件事,一齊去玩比佢出牆就難控制。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 23:59 發表 查看引用來源

玩換妻真係唔係咁易,就怕 剃人頭反被剃頭。老婆偷食係一件事,一齊去玩比佢出牆就難控制。
我老婆呢個姊妹(我哋識咗佢兩公婆好多年,其實都好熟)試探過我老婆有冇興趣同佢老公扑嘢(佢曾經試過畀佢老公扯起咗嘅相我老婆睇,問我老婆佢老公條嘢得唔得),佢亦都唔介意同我屌,大家交換玩吓
我老婆當然鬧佢痴線話絕對唔會咁做,佢先同我老婆講講笑咋
我老婆呢個姊妹表面上好賢良但係其實淫在骨子裏

附件

兩男一女震撼同刺激程度比mff高好多,用AV角度睇
若果以單對單計,攻破野戰,口爆吞精同後花園,都可以話接近完成調教
引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-2 22:22 發表 查看引用來源

如果要講幾個女人裏面,有機會玩兩男一女或者兩女一男或者後花園就只係得sp有機會 ...

呢個姊妹你有無性興勾搭佢?hahhahaa
引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-3 00:53 發表 查看引用來源

我老婆呢個姊妹(我哋識咗佢兩公婆好多年,其實都好熟)試探過我老婆有冇興趣同佢老公扑嘢(佢曾經試過畀佢老公扯起咗嘅相我老婆睇,問我老婆佢老公條嘢得唔得),佢亦都唔介意同我屌,大家交換玩吓
我老婆當然鬧佢痴線話絕對唔 ...

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-3 00:53 發表 查看引用來源

玩換妻,最怕就係老婆沉船。
到時,老婆出軌真係全無心理負擔,
自己又冇道理認真去阻止,
還要自己知衰在誰手中,輸得一干二淨。

個人觀點,夫妻真係要玩
一係,大家心中知,分開偷食,
二係,大家講明分開玩,

唔好一齊去玩。

寧比我知,不要比我見。

引用:

如果呀嫂唔係超班,
尼件人妻真係食得過。

當然,唔係指換妻,
講係溝佢出軌啅佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆