上一頁下一頁
發新話題

熟女6: 賭城風雲 (Pic: #1)

收藏  |  訂閱
58  13.9k

引用:
原帖由 black-knights 於 2018-6-21 05:26 PM 發表 查看引用來源

上船總有落船時。
再見亦是朋友。
我地仲有傾電話同見面,尋日先食咗lunch,
但現階段無曵曵了。:smile_40:
乜唔係一發不可收拾架咩?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-21 05:33 PM 發表 查看引用來源
乜唔係一發不可收拾架咩?
當一方開始沉船時,就要拉一拉,醒一醒㗎嗱。
當一日真係沉咗,就要上返岸,睇一睇環境㗎嗱。
SP 同 SL,玩法唔一樣,都要玩得有底線嘅。
我覺得。:smile_13:

興幸唔係不歡而散。:smile_40:

引用:
原帖由 black-knights 於 2018-6-21 05:40 PM 發表 查看引用來源

興幸唔係不歡而散。:smile_40: ...
有美好回憶都算唔錯

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-21 05:42 PM 發表 查看引用來源
有美好回憶都算唔錯
我尋日都有摸佢個頭同埋摸佢下巴。
心照嘅曖味囉,我已經算好彩了。
尋日都係提起食雙腸我先寫到澳門篇咋嘛,hahaha

引用:
原帖由 black-knights 於 2018-6-21 05:40 PM 發表 查看引用來源

That’s very good

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-6-21 05:47 PM 發表 查看引用來源
That’s very good
簡單嚟講,佢係SL人,我係SP人。
其實期間一定會有”討論與溝通”的。

引用:

那就是好,毕竟能做回朋友偶尔出来吃下饭已经很好了
:smile_o12:

引用:
原帖由 mysen 於 2018-6-21 05:52 PM 發表 查看引用來源
那就是好,毕竟能做回朋友偶尔出来吃下饭已经很好了
:smile_o12:
吸收咗以前唔好嘅經驗,今次識坦承溝通,
好緊要。

識放識收係好事

引用:
原帖由 anthonychan 於 2018-6-21 06:02 PM 發表 查看引用來源
識放識收係好事
嘩,好耐無見你個名出現。haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆