福建珠海之旅

收藏  |  訂閱
19  3.5k

引用:
原帖由 voking 於 2024-5-14 23:16 發表 查看引用來源
4月底,同朋友一齊坐高鐵去泉州玩幾日。
4個幾鐘既高鐵,差吾多6點幾七點至到,朋友安排接送到酒店。途中先食晚飯,安排咗一頓上好菜色,飲飽食醉。打道回酒店。
開好房,入房整理後,朋友拍門,帶我落酒店5樓sauna。399包手作仔。試 ...
請問泉州係邊間酒店,過2日都去泉州.唔該晒

其實泉州同珠海我都有去玩過.
泉州D場好似都係手作仔,價格好似399 ~ 499 ,舊年同今年去過幾次,
最初睇大眾點評自己摸上去,見項目最貴369就要點,女就2X~30到,佢地叫柔式.有手作就唔除衫,更免問換妹妹.
而我都唔係好鐘忘勉強人.後來加左客服,再去就介紹左499的柔式手作,,就有除衫,下面冇除,但可摸妹妹.
但就女女都算年輕,至於開大未試有嘍我.價格都拍住各位師兄講的深圳.反正都幾海鮮價.唔會超500
但始終地頭唔熟,都係盲摸摸

而珠海都係近大半年有去過3次,感覺最OK,明碼實價唔使俾小費.有口有手全清.
我通常玩599 口2野果隻,但我就老人家冇本事2野,口爆1野夠晒數係貪佢時間長,差唔差在幾十.
第1次去左YOUTUBE有師兄介紹XX大酒店,唔錯女女服務.但我冇再去,以後就會再去.尼間家下
口2野全清好似620,過年加左,係珠海唯一過600的
第2次就另一度個場,好似係前山果頭,尼次就衰左,垃圾場D女都30+.房間都好垃圾,玩完即刪左客服.
已經忘記左.
第3次又試新場,尼次搵左香洲喜X逢果邊,尼次女女就俾我難忘,唔係話好靚女,
年齡2X,主要好少有有真水,我仲話佢係唔係抹KY,點知用紙巾抹完,再摔佢粒豆,真係又出水,仲出好多,
D場都係自己係TG搵的.我通常中午去,貪佢岩岩開工,感覺干淨D

引用:
原帖由 emau1 於 2024-5-17 22:49 發表 查看引用來源
有冇頭暈目圓 .....

我有一次係 chim lor wan
做完出房,係走郎,腳步浮浮
個死人經理即刻走離想扶住我行
我當然唔比佢扶啦

當其時
那個小數民族jc,糖糖
係我的指定,佢真係好好
又後生 ...
好彩平時有做下運動。未見有此問題出現。
希望仲可以玩多十零年啦。

引用:
原帖由 香港性感的蛇 於 2024-5-19 11:29 發表 查看引用來源

請問泉州係邊間酒店,過2日都去泉州.唔該晒

其實泉州同珠海我都有去玩過.
泉州D場好似都係手作仔,價格好似399 ~ 499 ,舊年同今年去過幾次,
最初睇大眾點評自己摸上去,見項目最貴369就要點,女就2X~30到,佢地叫柔式. ...
我去既係泉洲再坐車半個鐘既城市。地方OK,我幾鍾意。可以再去。
珠海,95酒店場就有男遊酒店。但冇熟人,你係吾知由邊度入去。該處,晚晚爆。

引用:
原帖由 voking 於 2024-5-19 19:53 發表 查看引用來源

我去既係泉洲再坐車半個鐘既城市。地方OK,我幾鍾意。可以再去。
珠海,95酒店場就有男遊酒店。但冇熟人,你係吾知由邊度入去。該處,晚晚爆。 ...
我係泉州老城區,再坐車半個鐘真係唔識.
師兄咁岩啊,珠海我第1次都係去男遊酒店.
梗係啦,有YOUTUBE介紹梗晚晚爆.好彩我係中午去

引用:
原帖由 香港性感的蛇 於 2024-5-19 23:39 發表 查看引用來源

我係泉州老城區,再坐車半個鐘真係唔識.
師兄咁岩啊,珠海我第1次都係去男遊酒店.
梗係啦,有YOUTUBE介紹梗晚晚爆.好彩我係中午去
男遊酒店,據我所知,5點後先營業,你可以中午去?

有人買廣告啦。吾知會吾會被ban。
而家香討炒晒班版主。我只覺笠笠亂。冇皇管。

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=31580294&extra=page%3D1&tr_h=1217637640664b4afa44d1f6_12067710

https://www.facebook.com/groups/370823639086531/?ref=share&mibextid=K35XfP&rdid=VPD1QLiv2V9iSQEB&share_url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshare%2FBTX5KdxrhGyCBAVn%2F%3Fmibextid%3DK35XfP

引用:
原帖由 voking 於 2024-5-20 21:11 發表 查看引用來源
有人買廣告啦。吾知會吾會被ban。
而家香討炒晒班版主。我只覺笠笠亂。冇皇管。

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=31580294&extra=page%3D1&tr_h=1217637640664b4afa44d1f6_12067710

https://www.f ...
倚,確實不錯

豬凱
好似好玩過SZ

咁放
會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 voking 於 2024-5-20 16:13 發表 查看引用來源

係播

地方 + 動物
pattern,咁吻合既

引用:
原帖由 voking 於 2024-5-20 16:13 發表 查看引用來源

係中午12點到第日早5點

引用:
原帖由 emau1 於 2024-5-20 21:29 發表 查看引用來源
倚,確實不錯

豬凱
好似好玩過SZ播

咁放
會唔會比差人拉架
你要加佢WC,佢會作審查,OK加你後,第一次先會話你知去邊度等,再會有人係街度接你。等你變熟客,就會請你自己上去。

南遊酒店一樣,你吾識人,係搵吾到個入口。就算你搵到入口,你搵吾到人幫你開門,一樣徙氣。

其實公安,一早有晒料,知道曬邊度有野搞,收咗錢,放鬆下。但一有98場,即封。
同埋而家公安係睇大數據,微訊支付,支付寶。你啲支出同一地方多爲同一地方而該地方爲黃色疑點,佢地就會跟你。當然,大陸14億人口,香港800百萬,除非你係名人,或某些人士(如黃色政治人物),否則佢哋好少理。

前往最後回覆