上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  317.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-12 22:58 發表 查看引用來源

佢send去我老婆工作個電話度,佢冇我老婆私人電話,呢條變態佬應該係揸住張鬼卡
咁可能喺公司嘅同事!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-12 23:08 發表 查看引用來源
工作電話真係只有Block 咗佢。
睇尼,九成係工作上見過嘅變態佬,🥴
好同意你講,因為佢做秘書會接觸好多唔同嘅人,但係我老婆諗唔明張相佢喺邊度得返嚟
佢講完畀我聽畀我睇完之後梗係block咗佢啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-12 23:11 發表 查看引用來源
咁可能喺公司嘅同事!
唔似係公司同事,應該係一條中年嘅變態佬,我諗佢𥄫咗我老婆好耐

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-12 22:58 發表 查看引用來源

佢send去我老婆工作個電話度,佢冇我老婆私人電話,呢條變態佬應該係揸住張鬼卡
咁好大機會係工作上有往來,可能係老闆d客仔都唔奇

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-12 23:31 發表 查看引用來源
咁好大機會係工作上有往來,可能係老闆d客仔都唔奇
都似架

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-11 21:50 發表 查看引用來源
四十路先係開始,近五十係黃金期😆
同意師兄說法,四十女的大多會識得暗示想搞嘢,以及表達自己什麼地方敏感同做得爽😅

引用:
原帖由 sagax 於 2024-5-13 07:10 發表 查看引用來源
同意師兄說法,四十女的大多會識得暗示想搞嘢,以及表達自己什麼地方敏感同做得爽😅
我老婆40路之後真係仲犀利過以前😅

引用:
原帖由 mm28 於 13-5-2024 08:36 發表 查看引用來源

我老婆40路之後真係仲犀利過以前😅
咁咪好囉師兄👍🏾經常有得開戰😍😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-13 09:19 發表 查看引用來源
咁咪好囉師兄👍🏾經常有得開戰😍😂
佢啲戰衣好勁㗎😅😅好容易畀佢榨乾曬😅😅少啲功夫都頂唔順🤭🤭

附件

Fion277 (1).jpg (17.53 KB)

Fion277 (1).jpg

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-13 09:40 發表 查看引用來源

佢啲戰衣好勁㗎😅😅好容易畀佢榨乾曬😅😅少啲功夫都頂唔順🤭🤭
師兄真係好性福,你夫人都真係好吸引,係街見到都會望多兩👀嗰隻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆