上一頁下一頁
發新話題

[原創色文] 花樣少年少女失身記

收藏  |  訂閱
71  55.0k

岩岩係原創區 , 睇左 廣東-蠻子 兄的作品 , 見到將政改~民運都拿出來講 ,
仲開埋名提到 "林鄭" , 咁我都大膽D , UP下我既睇法拉 !!!

小弟算係對政治幾有興趣 , 如果寫娛樂圈色文 , 我都幾乎一定寫同政治有關 ...
尤其我覺得E+全球好多反美/獨裁國家咁 , 都有D反對派政客又去美國見高官 ,
... 唔知你唔唔知 , 果個死人美國政府 , 搞好多民主基金會 , 以透過支持民主之名 ,
搞跨唔聽美國佬既政府(好似鳥克蘭咁 , D示威者有鎗架 !!! 你話點解???)

我唸緊可唔可以拉埋一齊講 ... 就當好似烏克蘭咁 , 有幾個反對派領袖比美國選 ,
其中一個女領袖以獻身呢方面官員 , 希望得到美國支持呢???
(仲可以話拍埋閃卡 , 咁女政客後 , 就肯定唔敢唔親美拉~~)

引用:
原帖由 三胡同盟 於 2014-9-17 02:09 PM 發表 查看引用來源
岩岩係原創區 , 睇左 廣東-蠻子 兄的作品 , 見到將政改~民運都拿出來講 ,
仲開埋名提到 "林鄭" , 咁我都大膽D , UP下我既睇法拉 !!!

小弟算係對政治幾有興趣 , 如果寫娛樂圈色文 , 我都幾乎一定寫同政治有關 ... ...
下,玩政治咁激?不過都岩既,有人跳皮輕鬆,梗係要有人玩嚴肅拉..

好精彩呀
支持繼續

引用:
原帖由 我愛巧文 於 2014-9-18 05:13 AM 發表 查看引用來源

下,玩政治咁激?不過都岩既,有人跳皮輕鬆,梗係要有人玩嚴肅拉..
講真 , 最近係原創區睇左幾位師兄作品 , 好似S兄 無巧兄 文迪兄 廣東兄 ,
分別寫比鬼姦 俏馬姐 裝修佬 民運蝦撈俠 , 先知佢地寫野咁過癮 ...
尤其係無巧兄既鬼馬 , 以及廣東兄既天馬行空 , 真係令我眼前一亮 !!!
等我仲話自己多元 ... 我只係黑/白/黃/高/短/肥/瘦姐 , 但玩到鬼姦/現代奇俠拉

引用:
原帖由 三胡同盟 於 18-9-2014 17:21 發表 查看引用來源

講真 , 最近係原創區睇左幾位師兄作品 , 好似S兄 無巧兄 文迪兄 廣東兄 ,
分別寫比鬼姦 俏馬姐 裝修佬 民運蝦撈俠 , 先知佢地寫野咁過癮 ...
尤其係無巧兄既鬼馬 , 以及廣東兄既天馬行空 , 真係令我眼前一亮 !! ...
其實每人都有style,就如金鏞同倪匡小說,生活就係一個故事,看看你掂樣包裝出來,好早睇過林振強和霑叔散文,都好好睇的

哈哈哈 , 估唔到係寫完呢篇既一星期內 , 小弟反而又寫左新文既20行(仲無計單挑無巧兄) ,
而且仲自己覺得寫得唔錯 ... 有時就係咁 , 你越覺得時間緊迫 , 有時間都用來寫文 ,
反而寫唔出味道來 ; 反而寫完放下壓力 , 得閒睇下其他文章 , 睇下電影散下步咁 , 反而思如潮湧

講真又講丫 , 我開始寫色文果陣 , 其實會計住自己寫左幾多次性交(陰道) ,
幾多次口交 , 幾多次肛交 , 幾多次乳交(夾腸仔) ...
我果時都仲會寫手交(幫男主角打手鎗) ... E+自己放鬆左 , 但係真係好似好耐 ,
無寫乳交同手交(呢個直情無寫2~3年) , 連手指摳穴都少左 ... 係咪年紀越大 ,
人就越來越急色 , 越重口味???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

其實我想問下 ... 我呢篇 "女子便器完全調教手冊(劇場版)" 寫得如何???
http://www.188channel.com/viewth ... amp;extra=page%3D16

引用:
原帖由 三胡同盟 於 2014-9-21 10:23 PM 發表 查看引用來源
講真又講丫 , 我開始寫色文果陣 , 其實會計住自己寫左幾多次性交(陰道) ,
幾多次口交 , 幾多次肛交 , 幾多次乳交(夾腸仔) ...
我果時都仲會寫手交(幫男主角打手鎗) ... E+自己放鬆左 , 但係真係好似好耐 ,
無寫乳 ...
你最喜歡寫肛交的拉

唉 ... 越想就越覺得這篇寫得差 , 搓奶就真係剩係寫搓奶 ... 至少都咁寫丫 :
"手便一下搓著那大袋米 , 奶子就像水袋一樣柔軟 , 肉都從指隙漏出來了"
連少少形容都無 , 真係為左字數而咁 ... 唉 , 我做咩呀???!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆