上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第三話# 《Cyber劇場 の 大肚淫母》(01 - 12)-完-

收藏  |  訂閱
172  28.5k

睇到#1本身真係有嚇親哈哈
無諗過男人都一樣,愈變態愈興奮
草多排遲下睇先~

引用:
原帖由 hank 於 2015-12-16 09:52 PM 發表 查看引用來源
多謝湯兄,好文共享,支持支持!!!

多謝支持,好文陸續有嚟呀(我想者,因為代表我多咗時間玩,嘻)。

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2015-12-16 10:12 PM 發表 查看引用來源
支持,加油!

:smile_o12:    :smile_o12:    :smile_o12:
lo哥今次咁遲先埋位,但遲到好過無到啦,多謝支持。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2015-12-16 10:44 PM 發表 查看引用來源
敏如:衰人,好講唔講,講埋人哋個仔。……好濕喇,點算好呀而家?

天寒地涷,就梗係最好停車 sex 啦,再黎支些粉熱奶奶,加多粒雲吞送麥精,暖在心時熱在身,人生一大快事呀。

http://n2.hk/d/images/r10 ...
咁識嘆,又奶又吞又精,外面凍冰冰,裏面焮合合,果真快事也。

一轉涼就約埋三五知己去車震,都話扑嘢似打邊爐架啦,哈哈。

引用:
原帖由 惋晴 於 2015-12-17 04:39 AM 發表 查看引用來源
睇到#1本身真係有嚇親哈哈
無諗過男人都一樣,愈變態愈興奮
草多排遲下睇先~

惋晴:smile_o15:

就係知有你哋呢啲畀面嘅讀者,所以先知#1 唔會搞到你哋離場嘅。

無諗過?我唔信囉,最多都係一時唔記得者。:smile_o01:

知你鍾意「連消帶打」,即管留住湯佬啲嘢,慢慢嘆。:smile_o13:

馬爺你留前鬥後,遲入場,好有Mark哥Feel喎。你呢啲VIP(尤其係呢壇嘢),我梗係留心睇你嘅料。
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-12-16 10:20 PM 發表 查看引用來源
嘩,屌,縮埋幾日,你老哥突然有文出,想霸位,吸人氣,抽水,
都要排隊到第二版添,真係旺。

未睇㗎,入嚟霸張椅先咋,睇之後再講。

支持。
嘻,邊算係旺丫,啲位有一半都係我自己覆留言之嘛。不過見到留親言撐場嘅都係識食之人,呢點係梳肝嘅。
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-12-17 10:16 AM 發表 查看引用來源

幾特別嘅開場
網上真係好多九唔搭八嘅人,幾白痴。
能夠遇上他/她,緣份,不可缺少。
即使只係 cyber ,都係難得有緣。
九唔搭八之輩以前有,而家有,將來都會有,而且係更多。所以,我哋上網識落咁多志同(咸)道合(淫)Friend,更見稀罕啊。
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-12-17 10:28 AM 發表 查看引用來源

嘩,咁就九個月?我咪仲少生産。。:smile_13:
除咗喺啲「接龍」做吓臨記。。
同喺「港漫」客串些少「另類版本」文 :smile_42:

今話玩「大肚婆」?麻甩果然識「食」。
...
屌,仲話臨記,邊撚度有臨記咁撚搶架?

大肚婆,呢壇嘢都研究咗咁耐,咪放單嘢出嚟玩囉。唔寫,好嘥架。

賣廣告?唔使啦,我呢啲主辦單位,下下幫你「植入」又點話。
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-12-17 10:42 AM 發表 查看引用來源

一路睇,一路意境,湯佬你啲文,就係鐘意有呢股「力」。

同我啲「出人意表」,抵死緊張,另一種味。(又有位入 :smile_30:)

不過你老哥啲文,硬係有股「往事只能回味」感覺,未咸已經感 ...
係呀,支筆咁多年,定咗咯。咪好似神鵰俠楊過咁,後來出親乜招,都咁妻賢,咁銷瑰,咁掌囉。

你啲緊張抵死嘢,額外獎賞嚟架者。論「味道」,一樣食得出。

好,今日停緊刊,大家聽下歌。

https://www.youtube.com/watch?v=zmgyHTt2Gsg

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆