上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
2.4k  580.6k

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-31 09:03 PM 發表 查看引用來源

哈哈,攝影效果,不能盡信......
有D料才有這效果。嘿嘿

係唔係所有肌肉男都有大jj.有沒有例外

師姐有一身古銅色的皮膚,想像得到是很有陽光的身型

師妹閉關努力中??

引用:
原帖由 JanWong1225 於 2016-5-31 22:04 發表 查看引用來源
師妹閉關努力中??
yes, you are right.

一手就抱起左我,突然其來的一抱,我唯有好似樹熊咁攬住阿A然離擦經覺為左令我放鬆D同埋都抱得我好實。阿B阿A就接力同我KISS問我想唔想較暗D。

佢已慢慢推左我響床上,佢一隻手已游左去我下面,另一隻手就搓弄我個胸,我都不甘示弱,一隻手開摸阿B,仲摸到佢個龜頭已經有唔少分泌,我就更加放肆地用手指公去按壓佢個龜頭,希望令佢有更多分泌,我仲用將D其他位置。

響呢個時候都訓左響我另一邊,佢先輕錫我耳珠幾下,之後由頸一路錫落去,再錫落個胸度。阿A時已經感覺到佢條利好勁,阿A果個CUP ,亦係我本身好驕的地方,好FIT一路玩一路望上來睇住我的反應,又讚我個波型好挺同竹,又問我點解可以咁FIT為已開撐大我對腳,開同我口交。

阿B跪左響床上,微微將我大腿抽起,托響自己膊頭上面,佢先用手指輕輕插入,等我習慣呢個感覺,佢慢慢一出一入咁響我下面搞左幾下,佢停左一停,問下我有咩感覺,我只係點左一下頭,阿B就慢慢插多隻手指入去,同時我感覺到開始加快抽插個速度,阿A都停左響玩我對波,改為將我攬住。呢個時候,阿B不斷將速度加快,仲開始響我下面轉挖,我開始頂唔順,唯有捉住阿A條粗手臂,但阿B似乎未有停手打算,佢仲一路插,一路瀨我粒核仔,最初我都係輕聲咁呻吟,響呢一刻我忍唔住,我都唔理咁多,放聲咁叫左出來,阿A仲響上面將我對腳撐得更開,阿B就將我個PATPAT再提高D,令我塊面貼住我妹妹咁濟,我果時都唔知我下面流左幾多水出來,阿B仲將佢插完我妹妹的手指插左入我個口,我只感覺到少少咸咸地,佢改用另一隻手繼續抽插,用完左手就用右手,佢呢個動作都維持左有15分鐘左右。阿A問我有冇試過噴水,我擰頭,佢話今晚一定要比我試下噴水。

於是阿A同阿B轉左位置,同時要我轉姿勢趴響床上,阿A訓左響床上而我就狗仔式咁響佢上面,個PATPAT對住佢塊面,阿A又開始同我口交,佢支長炮就響我面前搖下搖下,我享受梗阿A用口錫我粒核仔,佢又用佢條利鑽入我妹妹下面,幾乎每一個部份都比佢反哂出來瀨,正當我想用口担起阿A條GER GER時,阿B捉住我個頭,要我先同佢含,佢真係好粗,佢一出一入塞入來,我真係有少少想嘔同反胃,我將自己個口撐到最大,自勉強將佢個龜頭吞左入口,開始習慣左佢個SIZE,當我想用心同阿B含時,阿A又響下面帶比我一陣陣快感,我應該好多水流左落阿A塊面,但我都唔理了,我真係要抖下呻吟幾聲,但阿B又好快咁捉番住我個頭,要我用口服侍佢,其實我比阿華訓練左一段時間,口技已經進步左唔少(自以為事地認為),但呢個粗度真係未試過,於是我決定用多D條利,唔將佢成支吞,集中力量去啜佢個龜頭,又瀨佢隻眼仔,阿B都好HIGH 咁叫左出來,又不停咁摸住我個頭,我就好似一隻狗咁,係咁瀨,下面阿A又開始用手指插同挖,果種小小急尿的感覺又一陣陣咁出現。

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-31 10:15 PM 發表 查看引用來源
阿A一手就抱起左我,突然其來的一抱,我唯有好似樹熊咁攬住阿A,就好似掛鼓咁,佢碌野其實已經響我下面磨擦左幾次,雖然大廳同睡房得短短幾步距離,呢幾下不經意的磨擦已經有觸電的感覺,阿A為左令我放鬆D,佢不停咁 ...
多謝,妳寫得好精彩。如果現場一定好正

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-31 10:14 PM 發表 查看引用來源

yes, you are right.
辛苦師妹了。再次多謝

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-31 10:15 PM 發表 查看引用來源
阿A一手就抱起左我,突然其來的一抱,我唯有好似樹熊咁攬住阿A,就好似掛鼓咁,佢碌野其實已經響我下面磨擦左幾次,雖然大廳同睡房得短短幾步距離,呢幾下不經意的磨擦已經有觸電的感覺,阿A為左令我放鬆D,佢不停咁 ...
好睇,就到戲肉

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-5-31 23:08 發表 查看引用來源

好睇,就到戲肉
戲肉? 仲未到......:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆