上一頁下一頁
發新話題

情色文學創作交流

收藏  |  訂閱
224  11.0k

謝謝劉兄的美言及配圖 (尤其配圖實在比文中更要火辣,這可能是四川妹在故事日後發展的形象)

引用:
原帖由 machikaka 於 2017-8-31 11:39 AM 發表 查看引用來源
發sir 四川妹都吾夠你的付图辣啵.
萬分同意!

引用:
原帖由 TriangleS 於 2017-8-31 11:39 PM 發表 查看引用來源
謝謝劉兄的美言及配圖 (尤其配圖實在比文中更要火辣,這可能是四川妹在故事日後發展的形象)
火辣四川妹!:smile_o13:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2017-9-1 07:01 AM 發表 查看引用來源

加油!我係講加『潤滑油』!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2017-8-31 07:22 PM 發表 查看引用來源
今個故雖然無,但重口味不是閣下的風格嗎?
咁講開又講 , 除左亂倫  人獸同男男(不過人妖我OK) ,
還真的沒我挑戰不起的重口味:smile_47:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-9-1 10:07 AM 發表 查看引用來源

咁講開又講 , 除左亂倫  人獸同男男(不過人妖我OK) ,
還真的沒我挑戰不起的重口味:smile_47:
就是了!

netsee君的《潛規則》點擊率己過7萬!:smile_o13:

Audree除左呻吟之外,重叫:「主人快啲屌我啦...」
Newton可能都係飲左啲酒,屌左Coral好耐都未射,就抽返條撚出黎,改為插Audree個閪。
Coral忽然冇左興奮嘅感覺:「做咩唔繼續屌我?」
Newton就用兩手指插佢個閪。
另一面Audree就叫:「主人好勁呀,條撚好硬...」

這一幕好勁!
小嵐話佢都睇到濕咗!
濕著向大家推薦!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2017-9-1 07:25 PM 發表 查看引用來源
netsee君的《潛規則》點擊率己過7萬!:smile_o13:

Audree除左呻吟之外,重叫:「主人快啲屌我啦...」
Newton可能都係飲左啲酒,屌左Cor ...
「插」圖真係好配合, 正

引用:
原帖由 netsee 於 2017-9-1 11:16 PM 發表 查看引用來源

「插」圖真係好配合, 正
一王二后!
兩位都是波大籮大腰細的戰鬥型美女,要餵飽這兩個女人不容易呀!男主要吃不消了!
加油!等待更新!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2017-8-27 12:31 PM 發表 查看引用來源

大家好!我係劉金發!好高興管理這個版,各位情色區作者多多指教!
劉金發出這個帖,是想拋磚引玉,讓這個區的作者和讀者進來,一起討論色文的創作心得 ...
:smile_35: 小妹有一點心得分享, 是關於選女角的問題.

小妹認為太多角色, 特別是女角, 反而會破壞故事的主線!
但又不可以只靠一/兩女角來負起所有性戲的,
所以長篇的色文都有必要加入其他女角的,
也會令整個故事生"色"不少.

以絕色雙嬌這篇改編色文來說, 其實都加入了不少其他女角在當中,
包括高寄萍, 水天姬, 金蘭姬, 李紅袖, 宋甜兒等等...

高寄萍(高大姐)都安排了不少性戲給她, 有點兒搶了兩位女角的戲,
但我們(我+女友+男友)都很喜歡這個角色, 而且性戲也能配合劇情發展.

另外, 故事中還有四大美人的設定, 也相信會是讀者十分喜愛,
也會期限在她們身上的性戲份.

小妹為她們四人的戲份都用了不同的方式表達:
高寄萍是正面的描寫, 戲份是眾女配角中最多的,
邀月宮主是用花無缺的回想來描寫,
還未登場的林詩音及秋靈素亦會以不同的方式出場.

本故事的主線是鐵心蘭找尋失蹤的父親
及孫蝶中了天一淫水, 發展出來的.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆