上一頁下一頁
發新話題

熟女6: 賭城風雲 (Pic: #1)

收藏  |  訂閱
58  13.9k

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2018-6-22 02:10 PM 發表 查看引用來源
圖文並茂,引人入性,我都好似身歷其境,好正呀!
多謝收睇

可以好似無線套真情咁,睇足咁多年嗎?唔想咁快大結局呀

引用:
原帖由 fy123321456654 於 2018-6-22 04:58 PM 發表 查看引用來源
可以好似無線套真情咁,睇足咁多年嗎?唔想咁快大結局呀
皆大歡喜?:smile_40::smile_40::smile_30:

咁快大結局?

引用:
原帖由 black-knights 於 2018-6-21 05:49 PM 發表 查看引用來源

簡單嚟講,佢係SL人,我係SP人。
其實期間一定會有”討論與溝通”的。
呢個熟女開始要求多了?同佢有日日傾計?
如果你同佢床上夾真係會捨得分開?

師兄好嘢 寫得好有feel 好似睇直播,期待繼續update 多謝晒

:smile_47: :smile_47: 難得的SP

師兄 有熟女一齊開心真好:smile_38: :smile_38: 
萬分羨慕:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 比我走吧 於 2018-6-23 04:37 AM 發表 查看引用來源
呢個熟女開始要求多了?同佢有日日傾計?
如果你同佢床上夾真係會捨得分開?
係呀, 佢自己都覺得多咗~!
都有日日傾架~!
如果"因床上嘅唔捨得"而選擇"繼續一齊",
咁即係係"未搵到啱用嘅新對象"嘅"小學掩眼法"啫,
我覺得最後反而會"兩敗俱傷"...所以,
"坦誠溝通"先可以得出"適當適時適合嘅解決方法",
從而可以keep住"良好關係"~!

經驗, 一定一定要將真正嘅原因同問題講出嚟,
大家大人會理解, 對大家都係好事嚟~!

引用:
原帖由 black-knights 於 2018-6-24 12:44 PM 發表 查看引用來源

係呀, 佢自己都覺得多咗~!
都有日日傾架~!
如果"因床上嘅唔捨得"而選擇"繼續一齊",
咁即係係"未搵到啱用嘅新對象"嘅"小學掩眼法"啫,
我覺得最後反而會"兩敗俱傷"...所以,
"坦誠溝通"先可以得出"適當適時適合嘅解決方法",
從而可以keep住"良好關係"~!

經驗, 一定一定要將真正嘅原因同問題講出嚟,
大家大人會理解, 對大家都係好事嚟~! ...
咁又係,玩就應該舒舒服服咁玩,唔好就住就住。
咁Ching ,你同呢個熟女一齊幾耐?
幾時feel 到佢做得過左火?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆