上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
2.4k  580.0k

引用:
原帖由 TID 於 2016-6-2 00:06 發表 查看引用來源

睇來4P就開始:smile_41:
但阿華一早走左?
睇落去係就知

阿華佢走左啦,佢要返工......

經過尋晚,我知道乳交應該唔可以令到阿A射出來,呢個都只是係一個前戲。佢玩左一陣,鬆過左我,我紅前有D佢分泌同埋HAND CREAM 的混合物,其實我都幾嬲,因為我剛沖完涼,又比佢搞到成身汗。佢將我條褲都除埋,又唔知會抱我去邊,原來係浴室,其實我好驚響浴室做,因為有次同阿華響浴室玩,佢一個唔小心,都整到隻腳,所以我對響浴室玩有DD卻步。但阿A已經將我抱左去入面,佢又開始鍚我,佢一邊鍚,一邊調校水掣為浴缸放滿暖水,佢先坐左落個缸,再伸手拖埋我坐落去,佢坐左響我背面,仲幫我扎番起把頭髮,佢之後用沐浴露搽響我個胸,再慢慢按摩,因為感覺到好舒服,我又呻吟左幾聲,浴室回音好大,我自己聲番都有D尷尬,之後阿A又幫我個膊頭練左幾野,好夠力,又好酸軟,我索性成個人埃左響阿A上面,又開始同佢嘴起來。阿A之後企響身,我都明佢想我同佢徹底清潔一下佢支長炮,我就跪左響個缸度,先將沐浴露均勻搽響成支GER GER上面,先由龜頭開始,反開佢包皮,徹底咁洗,佢條野真係好多筋,同埋好硬,之後我用手上下咁劣,再望一望佢個表情,佢居然閉上左雙眼響度享受。之後我再洗埋佢個袋袋,我好落力咁洗佢個屎眼同袋袋中間的位置,每按佢一下,阿A都會呀,咁叫一下,之後我又輕力咁搓下佢個袋袋,佢居然有少少企唔穩。

之後我用花灑同佢沖洗D沐浴露,洗完之後,佢支長炮比我一個好FRESH 的感覺,正當我準備同佢含的時候,佢示意唔洗,又抱番起我繼續錫,我感覺到佢支野已經響我妹妹出面掃左好多下,唔知佢有心定無意,我知佢忍唔到,想插入,我就同佢講出去攞個套,點知,佢突然之間抱住我,向下一滑,就比佢咁樣冇套入左,佢都唔理我的反應同反抗,開始快速抽插,將我抱左響馬桶上面,由上而下快速抽插,我已經頂唔順,佢每次都係抽到最出再插到最我,我不爭氣的子宮又配合住佢一下下咁吸吮任阿A的GER GER。

我的水流到成個廁板都係,阿A就將GER GER拔出,示意我轉身比佢後入,我雙手按住浴室的小窗,將屁股抬高,迎接阿A的插入,阿A亦不甘示弱,展現出佢最強同最喜愛的花式,佢完全冇理我的呻吟,只照死推,我聽到自己個APT PAT比佢大腿拍打而發出的啪啪聲響。我又有一種急尿的感覺,但悖尼不住,我又噴了,阿A沒有理會,只是繼續去插,一出一入都好多水流出,我已經忘記左阿A佢而家冇帶套而抽插緊我,同時我都知道佢將要射出來,好想佢停,但又唔想冇左呢種上左半天的感覺,我一隻手想向後推開阿A,唔想佢射響入面,但隻手一伸反面比佢捉住,佢索性將我另一隻手也拉住,我上半身被扭住,好在平時有玩開YOGA,少D柔軟度到死。阿A響我不停求饒的情況下,佢嚎叫左幾聲,射左響我入面,佢射完左都未肯即刻抽番出來,仲繼續輕力咁抽插,似乎依然在回味……

(今日係咁多,訓):smile_04:

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-2 12:31 AM 發表 查看引用來源
經過尋晚,我知道乳交應該唔可以令到阿A射出來,呢個都只是係一個前戲。佢玩左一陣,鬆過左我,我紅前有D佢分泌同埋HAND CREAM 的混合物,其實我都幾嬲,因為我剛沖完涼,又比佢搞到成身汗。佢將我條褲都除埋,又唔知 ...
辛苦了,好精彩

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-1 11:30 PM 發表 查看引用來源
我訓醒的時候已經係晏晝3 點幾,起身時床上得我一個,成間房都仲殘流住尋晚大戰的痕跡,包括昨晚裝滿阿A同阿B精液的避孕套,一地用過的紙巾,各種性玩具,繩,依然散滿一地。

我響床上伸左個懶腰,呢個時候先感覺 ...
真係好正,激戰連場!

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-2 12:31 AM 發表 查看引用來源
經過尋晚,我知道乳交應該唔可以令到阿A射出來,呢個都只是係一個前戲。佢玩左一陣,鬆過左我,我紅前有D佢分泌同埋HAND CREAM 的混合物,其實我都幾嬲,因為我剛沖完涼,又比佢搞到成身汗。佢將我條褲都除埋,又唔知 ...
精彩刺激唔戴套中出濕西, 無套射得勁特別爽, C姐肯定高潮停不了. 夠曬淫呀!

樓主又好身材又夠淫蕩
呢幾個男仔超幸福

一次過追哂,好正,佢地夾硬得嚟,樓主又受啊

引用:
咁多次中出
刀冇攪出人命?

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2016-6-2 06:22 發表 查看引用來源

咁多次中出
刀冇攪出人命?
只係一次。

Morning !!! So so exciting.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆