上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
2.4k  580.6k

引用:
原帖由 Gab15 於 2016-6-2 20:35 發表 查看引用來源
被人中出咗會唔會好嬲呀?
不過覺得你好似會上癮咁~可能之後4P大戰都係打真軍中出呀!
有嬲同時又好無奈,預告一下,4p大戰我地好安全。

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-2 08:43 PM 發表 查看引用來源

哦.....等你出NEXT POST!你真係好淫呀!玩3P,4P~

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-2 08:43 PM 發表 查看引用來源

哦.....等你出NEXT POST!你真係好淫呀!玩3P,4P~

引用:
原帖由 coldplay11786 於 2016-6-2 14:09 發表 查看引用來源
請問琳琳師姐Linda 係咪有男友?之前結過婚?小弟可能同你同部門
有意請pm me~~
oops, I think we are discussing two different Linda.

Btw, you are right.

師姐有34C,配合陽光健康不肥胖的身軀應該很正,哈哈

好羨慕
我都好想喺妳入面射一次 .... (怕醜中) ..

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-2 12:31 AM 發表 查看引用來源
經過尋晚,我知道乳交應該唔可以令到阿A射出來,呢個都只是係一個前戲。佢玩左一陣,鬆過左我,我紅前有D佢分泌同埋HAND CREAM 的混合物,其實我都幾嬲,因為我剛沖完涼,又比佢搞到成身汗。佢將我條褲都除埋,又唔知 ...
中出左你梗係回味啦

引用:
原帖由 peeteer 於 2016-6-2 22:25 發表 查看引用來源
師姐有34C,配合陽光健康不肥胖的身軀應該很正,哈哈
THANKS FOR YOUR SUPPORT

引用:

C姐玩4p, 同時插入3條九好激呀

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-29 02:43 PM 發表 查看引用來源
大家好,你地可以叫我琳琳,9年前我考左入紀律部隊,最初都係為左求穩定,點知做做下,改變左我一年生,包括左性生活......
就由我其中一個男同事阿華講起。

我同佢維持左一段好怪的性關係9年,當年我地受訓,得 ...
睇哂師姐的內容~好正~但好似見唔到師姐有被口爆同吞精~ 莫非師姐唔鍾意?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆