上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
2.4k  580.4k

引用:
原帖由 硬忍晒 於 2016-6-2 23:26 發表 查看引用來源

C姐玩4p, 同時插入3條九好激呀
NEVER TRIED THIS BEFORE.

引用:
原帖由 masterslave88 於 2016-6-2 23:27 發表 查看引用來源

睇哂師姐的內容~好正~但好似見唔到師姐有被口爆同吞精~ 莫非師姐唔鍾意?
因為佢地3 個都好少被吹爆,此外本人都有點抗拒。

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-2 11:30 PM 發表 查看引用來源

因為佢地3 個都好少被吹爆,此外本人都有點抗拒。
都唔一定吹爆既~ 就射果時直接爆哂入個口吞埋或成口精流返出黎比另一個插緊既男睇會好好視覺效果同埋可以唔駛帶套

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-2 11:29 PM 發表 查看引用來源

NEVER TRIED THIS BEFORE.
It seems to be very exciting & why they didn't put you to the limit?

引用:
原帖由 masterslave88 於 2016-6-2 11:33 PM 發表 查看引用來源

都唔一定吹爆既~ 就射果時直接爆哂入個口吞埋或成口精流返出黎比另一個插緊既男睇會好好視覺效果同埋可以唔駛帶套
極淫亂畫面, 睇見到都有沖動射比你

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-2 10:49 PM 發表 查看引用來源

THANKS FOR YOUR SUPPORT
又幾好睇喎,你icon 身形都靚,腰幼腳長。。好吸引
仲要咁玩得,哈哈
真係想俾你對腳夾住係咁啪死你,haha

睇完師姐既故事, 無數兄弟就咁做咗烈士.

怕唔怕中性病?

引用:
原帖由 moneyzero 於 2016-6-3 01:54 發表 查看引用來源
睇完師姐既故事, 無數兄弟就咁做咗烈士.
咁我唔寫,或者你地唔好睇。

引用:
原帖由 azpui 於 2016-6-3 00:56 發表 查看引用來源

又幾好睇喎,你icon 身形都靚,腰幼腳長。。好吸引
仲要咁玩得,哈哈
真係想俾你對腳夾住係咁啪死你,haha

Thanks but you think too much la, haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆