上一頁下一頁
發新話題

重返佐敦

收藏  |  訂閱
421  107.4k

引用:
原帖由 Neumann 於 2013-9-27 12:06 PM 發表 查看引用來源

小巴站斜對面就係,點解咁都會搵唔到?
因為我揾錯燒味舖!-_-||
哦!原來係果間L星足!

引用:
原帖由 Neumann 於 2013-9-27 12:06 PM 發表 查看引用來源

小巴站斜對面就係,點解咁都會搵唔到?
因為我揾錯燒味舖!-_-||
哦!原來係果間L星足!

請PM 地址
感謝

引用:
原帖由 orcasilver 於 2013-9-27 04:56 PM 發表 查看引用來源
請PM 地址
感謝
引到一隻極新鮮的!

昨晚再訪。今次試咗上次走嗰陣見到嗰個短裙女,上到去等咗佢十分鐘左右,到佢入房時,真係覺得掂。呢位技師年紀約莫三十,約五呎二高,身材適中,完全冇肚腩。按摩功夫尚可,勝在易話為,而且幾好傾。

按咗約莫半個鐘轉身,我立即轉守為攻,一手拉低佢條連身裙嘅拉鍊,點知佢竟然自動將成條裙除清,露出粉藍罩同粉紅底。我隨即讚佢幾句,跟住解罩,又順勢拉低底底睇下有幾茂盛。唔,都唔錯,整齊,色澤均勻,不過第一次見面,諗住駛費又唔係多,費事剝人光豬,於是專心攻上路。

跟住佢坐埋上床,半側身背向我,佢兩隻手係咁套弄,我就從佢背後伸出兩隻祿山之爪,搓圓撳扁,唔駛三兩分鐘就交貨。

今次間房冇浴室,冇上次嗰間房咁方便,不過服務搭夠。埋單時冇散紙,俾咗二百五唔駛找。

出房時見到另外有三四個技師,望落都幾掂,睇嚟呢間足仔可以去多幾次。

回覆 55# 的帖子

多謝師兄報告..睇黎我都要去搵多次啦:smile_o10: :smile_o05:

引用:
原帖由 Neumann 於 2013-9-28 11:41 PM 發表 查看引用來源
昨晚再訪。今次試咗上次走嗰陣見到嗰個短裙女,上到去等咗佢十分鐘左右,到佢入房時,真係覺得掂。呢位技師年紀約莫三十,約五呎二高,身材適中,完全冇肚腩。按摩功夫尚可,勝在易話為,而 ...
咁就謂之威尼骨 ... 你點名?唔係點會等十分鐘?
多咁多技師可能多得你帶協 ...
等人潮少d,過兩個禮拜睇吓有無時間 ....

引用:
原帖由 ScoutDant 於 30/9/2013 02:11 PM 發表 查看引用來源

咁就謂之威尼骨 ... 你點名?唔係點會等十分鐘?
多咁多技師可能多得你帶協 ...
等人潮少d,過兩個禮拜睇吓有無時間 ....
係點名。問個老闆娘上次走時見到坐喺疏化嗰個技師係邊個,佢講咗個名,所以就點佢。

搵唔到

引用:
原帖由 Neumann 於 2013-9-30 02:50 PM 發表 查看引用來源

係點名。問個老闆娘上次走時見到坐喺疏化嗰個技師係邊個,佢講咗個名,所以就點佢。
即係老闆娘對你好鍾情 ... 上次邊個坐喺度佢都記得
好明顯你當其他幾個透明,一意孤行

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆