上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-5 02:59 AM 發表 查看引用來源
用咗唔少時間睇晒. 忍不住獻出第一次....第一次留言.
好好睇, 好鍾意睇. 睇得出係用心之作, 俾心機打.
睇到和L 的情慾情節很亢奮.
睇到和P 的故事很令人唏噓.
睇到和石頭亦有那些年的戀愛感覺, 男女攻防戰 ...
Thank you bruce兄, 謝謝支持, 能多一位師兄細讀我的劣作, 深感慚愧.

另外meet joe black是小弟喜歡電影之一, 因為男女主角太美了

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-5 08:14 AM 發表 查看引用來源

你咁抵得稔,怪不得你咁多情史
無呀, 其實人與人只間, 都係為左快樂, 點解唔簡單點, 簡單就是美呀.

無無無, 我無情史, 我唔受女生歡迎的:smile_42:

同意。遇過外表硬朗性格掘既女人,上到床係另一回事,時而開口渴求時而落 order 咁。

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-5 08:19 AM 發表 查看引用來源
" 點知.........."拍" 一把掌一野打中我面, 出手既人正係H, 呢一下我食得好應, 最應係佢打落來時, 括到我隻眼, 我痛到死淹住隻眼, 佢係呢個時候就轉身走左,"

呢度真係笑出來,打者愛也。相信除了她没第二 ...
好多時我地做任何野都需要讓步, 換轉日常, 我比打一巴, 我一定會反抗, 點解我無嬲H, 唔係因為我想食佢, 係我覺得果一巴掌係我對佢應付的基本代價

引用:
原帖由 floydwarshall 於 2013-12-5 08:23 AM 發表 查看引用來源
各位早晨,一早都要支持吓先!

早晨呀, 師兄

但好多件史,haha

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-12-5 08:48 AM 發表 查看引用來源
Good post!

早晨阿晴, 你終於回POST啦, 好野

但好多性史,haha

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-5 09:17 AM 發表 查看引用來源

早啊, 我想, 真不真沒關係的, 在乎看的人有否共鳴, 能吾勾起自己的回憶, 能的就算是假又可干.  信不信在別人, 真不真有誰能來定啊...有說眼看未為天, 何況文字, 能在網上溝通一下, 談談天, 說說笑已是一緣份了,  ...
唔介意, 絕對認同CDROM兄的一夕話:smile_34:

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-5 09:55 AM 發表 查看引用來源
Hi Morning~ Great Update, can feel the sweet and the heat~! Have a good working day la
Good Morning, Ms. Beauty AlpharddrahplA, Wish you have a nice day.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆