上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第三話# 《Cyber劇場 の 大肚淫母》(01 - 12)-完-

收藏  |  訂閱
172  28.5k

support

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-12-26 12:18 AM 發表 查看引用來源

馬雲常一句「人到境界自然明」。。清水一杯亦是甜

炒股有芸:初級者,「看山是山,看水是水」。高級者,「見山不是山,見水不是水」。
唯而脫離級別者,「無山亦無水」。但亦唔再注重成敗得失。
所以,都係 ...
年紀大咗,經歷多咗,眼界亦會唔同。四個字,反樸歸真。

好多時見到一啲再普通不過嘅人與物,亦會識得欣賞。

就好似茶記同快餐店嘅一碟餐蛋飯配鼓油汁,屌,好味到暈。佢嘅吸引點邊單止係平同醫肚。

同時,男睇女,女睇男都係,外表/身份往往都蒙蔽咗好多精彩嘅地方。唔係話唔好睇樣,而係,唔靚嘅樣,亦有欣賞之處,更重要嘅係要去放低成見先。只要有呢個心,往往都會有意外收穫。

好簡單,上網識一條女,佢SEND張相畀你,你一睇,唔多靚,仲可以話係有啲扒。即係通常喺街都會撞到廿零三十個嗰挺。但,三九唔識七,人咃都肯畀相你睇,背後之意,係幾咁廣闊。當你存在呢一份珍惜嘅心,再去睇返張相,感覺亦會唔同。

好與壞,一念之差咋。

所以,茶記老闆娘,湯佬會珍惜;大肚人妻敏如,湯佬亦會珍惜。

聽晚會上第七集。

回覆 1# 的帖子

I love pregnant girls. Very nice!:smile_40:

引用:
原帖由 monko 於 2015-12-28 09:55 AM 發表 查看引用來源
I love pregnant girls. Very nice!:smile_40:
哈哈,有眼光。:smile_04:

多謝支持。

(07)茫茫孕海

下晝兩點半,我坐喺廣華醫院嘅婦產科候診大堂度,愈嚟愈後悔。

我諗,自己係平生第一次畀咁多大肚婆包圍。而且最奇怪嘅係,我竟然唔興奮,甚至無扯旗。

唔係質素嘅問題(指班大肚婆),更加唔係因為有過半數嘅大肚婆都有老公喺側間陪住(咁小事唔會打擊到我性慾)。而係因為而家嘅情況,先至係所謂嘅現實世界。就算,我有幾鍾意啲大肚婆都好,呢一刻嘅心情,我都無辦法分出心神去欣賞。

我耳邊聽住佢哋同自己老公或朋友閒話家常,仲時不時用眼角向我呢邊掃過嚟(一個男人坐喺度唔知做乜?等緊老婆?),居然有心理壓力,或者係話,作賊心虛。

我呢個「賊」,仲要衰到未搵到自己個「客仔」。我不時留意呢度每一個大肚婆個樣,但無一個係敏如。至少,我認唔出。因為呢,前幾年嘅「沙士」已經培養咗市民去醫院要戴口罩嘅公德心,更莫講話係而家陀緊B嘅呢班大肚婆,着咗九成都笠住個罩,而家靠對眼認條眉毛咩。

佢無嚟?或者只係耍我?尋晚隨口鳩噏話自己嚟產檢?甚至乎,佢唔係大緊肚?張相唔係佢?玩鳩我?佢唔止唔係大肚婆,仲要係男人嚟?我呢兩個禮拜都係同緊基佬玩Cyber

呢度嘅大肚婆,川流不息,個個都好似複製人咁。呢頭坐低又到呢頭起身,有啲入咗房又好似無出過嚟,有啲好似無入過房就走咗去,想要去認得邊個打邊個都幾難。我惟一有印象嘅就係坐喺我左手邊嗰個貌似吳綺莉嘅大肚婆(佢係少數無戴到口罩嘅大肚婆)……屌,佢隔離個老公居然都有幾分似成龍。

當然,我都有留心聽廣播器,聽下會唔會有叫到「敏如」呢個名。但我聽唔到,而且,我亦唔敢百分百肯定「敏如」係真名(雖然佢話過係)。

湯佬,你從來都唔打無把握嘅仗㗎,做乜今次衰成咁?而且,就算畀你見到敏如又點?相認?話同佢玩Cyber玩到High哂,所以專登咁戆鳩走嚟撞佢?

湯佬,究竟你知唔知自己做緊乜呀?

其實……我係知嘅。

喺醫院嘅7-11入面,排完隊到我買嘢,我一片茫然咁望住收銀員嘅背後,啞口無言。

「先生,你想要咩?」

「……大衛杜夫。」

「先生,呢度無煙買㗎。」

「啊。」我居然醒唔起,醫院嘅便利店係無得買煙嘅。

差唔多成廿年無食過煙,而家想整返支,但都係買唔到。今日,真係做乜都唔順。

「先生?」收銀員催。

「增值五百。」我喺銀包拎張五百蚊出嚟,求求其應付就算。

「好,拍卡丫。」

八達通「嘟」一聲響完,我身後面就傳出一陣電話鈴聲。

一段失落嘅配樂,令我即時諗起《THELMA & LOUISE》(末路狂花)呢部電影。首配樂,係Hans Zimmer嘅《Thunderbird》。

邊個咁知音?我下意識回頭望。

着住孕婦裝嘅敏如,手搾住一包奶,同我四目交投。

《Thunderbird》失落嘅結他聲,喺我同敏如之間持續響起,無中斷到。

其實……我係知嘅。我渴望愛,我心底裏渴望愛。無論段愛係幾咁崎形、幾咁違律,我都渴望緊。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-12-29 09:45 AM 發表 查看引用來源

哈,真係去咗「廣華」撞人呀 :smile_14:
想屌可以一樓一,淨出可以搵邪骨。
想見人,唯有真係沉船。。非色膽包天,真係只想尋真。

唔使喪志,無女喪志都係無女,男兒志在四方,如果無女會死,馬雲唔會 ...
人生起落總有時,而家咁撚耐就梗係無事啦,喪志唔會喪一世嘅。

不過去撞人,為性亦係主要部分,只係未到全部。一樓一同邪骨,邊及得有交情嘅勾搭咁吸引。只係,當涉及情,一切都變得唔單純喇。

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2015-12-29 09:55 AM 發表 查看引用來源

其實好配服,我連去o個 d 識人網都吾敢去   :smile_o05:
有咩唔敢?屌,衰咗又唔會少條毛嘅。

不過如果lo哥有老婆,畀佢發現之後就可能會少條啫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆