上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-5 10:43 PM 發表 查看引用來源
大家晚上好嗎, 在我沒update的日子, 希望各師兄師姐幫手支撐住, 唔好比佢沈呀

OK

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-5 10:59 PM 發表 查看引用來源
初頭冇話特登KEEP, 心既感覺啱, 相處感覺啱, 身體感覺啱, 性愛大家好享受好投入, 咁不知不覺就七年. 雖則中間都離合過幾次.
冇錯樣樣都夾先會長久

寫得好好呀ching
好鐘意呢個風格
故事鋪排細密,經歷意景仔細
CHing帶出黎既情感令我有共鳴
有時候,多情少性都係一種唔錯既寫法
Support ching

Unforgettable memories.  Thx for sharing

兜完風,推返上黎先

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-5 10:25 PM 發表 查看引用來源

惡人谷既谷主呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有幾惡先

Morning guys, push push

引用:
原帖由 floydwarshall 於 2013-12-6 07:22 AM 發表 查看引用來源
Morning guys, push push

Morning. It is already very late in the morning now.

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-5 10:25 PM 發表 查看引用來源

惡人谷既谷主呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有幾惡先

各位師弟師妹 (因我信我比你們老), 早啊,

看了石頭的一半 (因樓主未有更立新), 我想石頭是一個極度保護自己的人, 可能由於家庭, 成長的關係, 但樓主能把她的保護外衣除去了, 會是一個很溫婉的馬子吧.  我想就算C兄跟她的出軌關係完了也可成為好友吧.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆