上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第三話# 《Cyber劇場 の 大肚淫母》(01 - 12)-完-

收藏  |  訂閱
172  28.5k

(08)未曾深愛已發情

眼前嘅敏如,同佢之前畀我睇嘅相完全同一個樣,我一眼就認得出。

同時我亦相信,敏如已經知道喺佢面前嘅我,就係呢輪晚晚都同佢玩Cyber嘅「湯佬」。

只不過,敏如對我嘅「聚焦」,不過係短短片刻。無耐,佢嘅眼神已經「收」返,就好似,平時喺街見到一個望住自己嘅陌路人咁。之後,佢亦拎起已經響咗一段時間嘅電話。

佢一邊接電話,一邊離開買嘢嘅隊伍,企埋一邊。「喂……係呀,搞掂喇。而家去咗買嘢……嗯,無咩特別……梗係有照……好快之嘛……」

我,企咗喺度,同敏如之間隔住一條人龍。然後,我決定離開。

我清楚知道,自己已經將件事攪禍哂。係,一切都係自己攞嚟。

明知自己無辦法「面對」,亦明知隨時會畀人當做唔係「嘢」,但都唔死心咁樁埋去,結果咪好似而家咁,焦頭爛額囉。

雖然,無人會知道我「衰」咗(可能連敏如本人都唔覺),而家外人見到嘅我,依然係「湯佬」。一個自信滿滿,好似無嘢會難到佢嘅一個「成功人士」。但其實每個人心入面都有一面鏡,隨時隨刻反映緊自己,並且將一切內心所討厭、憎恨嘅缺點好殘酷咁暴露出嚟。

無癮。好好哋一個假期,做乜唔喺屋企睏個靚覺,或者,約班豬朋狗友出嚟燒嘢食、遊船河、睇女。然後夜晚返屋企,照舊同敏如喺網上顛龍倒鳳咁屌返一場,繼續迷戀淫賤大肚婆就算。

係都要試,係都要玩火。而家,真係唔慌唔火喇。

一條友行返出窩打老道等過海巴士,覺得今日真係好撚戆鳩。等咗十零分鐘,發現遠處有報紙檔,正想諗住過去買包煙返嚟,起碼都煲返支煙先走,叫做唔係出嚟乜都無做過丫。但屌佢老味,行開兩步,就見巴士喺另一頭氣勢如虹咁駛緊埋嚟。

A. 非繁忙時段,如果走一架車,就要等多半粒鐘。但有煙食,可以邊食邊等。

B. 十鳩幾年無食過煙,做乜撚咁想食返。而且今日已經夠戇鳩,仲想戇鳩多三十分鐘用嚟等車?喺巴士站煲住飛煙扮油脂仔?

我嘆一口氣,理智返少少,唔好畀一個網上相逢嘅人打沉。所以無再行開,架巴士亦駃到埋站,上車。

我行上巴士上層,一上到去,就聽見身後條樓梯有腳步聲。頭先我都無發現有人排喺我後面。我望一望,見到大住個肚嘅敏如有啲吃力咁行上嚟。

隨住巴士嘅晃動,我見到敏如喺條樓梯上面有啲牙煙,所以即刻落返半層扶佢,同佢一齊行上嚟。期間,除咗雙方眼神有過交流之外,我哋都無出聲講過一句說話。

無錯,我又是啞咗,根本唔知而家發生緊咩事。

終於同敏如行到上層,一個乘客都無,我就諗住扶佢坐喺樓梯隔離啲位就算。但敏如擰擰頭,輕輕推我,示意要行去車尾。

我相信,呢一刻嘅我,鳩筋一定比腦筋快咗唔知幾多轉。因為,喺未有任何具體嘅想法之下,我一接收到敏如嘅「訊息」,居然立即扯旗──扶住敏如一邊行去車尾,一邊扯。

行到最尾排,我直接坐去窗口位,而敏如就坐我隔離。我終於近距離望清楚敏如個樣(頭先喺7-11,雖然同佢四目交投,但都無細心『品嚐』到)。但見而家嘅敏如面皮光滑,有少少福態,鼻樑位有粒好細嘅墨屎,連毛孔都清晰可見。

敏如見我咁放膽「享視」佢,而且應該知道我係一邊望,一邊扯旗,於是露出一個曖昧嘅微笑。「湯哥,你睇夠未?」

我都笑,心入面平靜返唔少。「你平時無咁叫我㗎?」

「咁你想我叫你乜丫?」

「你話事丫――契家婆。」

「契家佬,你而家好硬喎?」敏如將隻手搭上我碌鳩上面……頂,無諗過,佢係咁「表裏如一」嘅,而且「表裏如一」得好徹底。

佢咁唔客氣,未經我同意就非禮我,咁我當然都唔見外,一手就摸佢――而家個大肚。哈,脹鼓鼓咁,好似仲郁郁下。

敏如好似好享受咁,一邊畀我摸肚,一邊幫我摸鳩,笑住咁合埋眼。

巴士,離過海,仲有一段時間。

好,硬到爆

咁正啊!

回覆 59# 的帖子

我都好喜歡日本作家, 三島都鍾意, 但更喜歡川端、谷崎潤一郎

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2015-12-31 02:10 AM 發表 查看引用來源

嘩,好、狠、正!
畀面畀面。:smile_34:

引用:
原帖由 yausm1234 於 2015-12-31 07:25 AM 發表 查看引用來源
好,硬到爆

真係咁硬就記得出火。:smile_14:

引用:
原帖由 李茂 於 2015-12-31 09:22 AM 發表 查看引用來源
咁正啊!

多謝支持。

引用:
原帖由 honghong109 於 2015-12-31 10:59 PM 發表 查看引用來源
我都好喜歡日本作家, 三島都鍾意, 但更喜歡川端、谷崎潤一郎
日本嗰班戰前作家真係好鼎盛,仲有個太宰治。

不過講到最鍾意,都係後起嘅村上春樹。無計,我嗰代係比較迷佢,啲作品識背咁滯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆