內射第一次見女

收藏  |  訂閱
30  17.2k

內射第一次見女

很久沒寫經驗,寫返篇最近發生的。
有個女仔在此版傾過好多次,傾傾下當然都會傾到淫野,不過一直無約出黎見。
最近個多月前,她m完不久,又知道我現在已經不會令佢成孕,她問要不要試下。
個日上佢度得佢係度,開始因為雙方都第一次見,各自沖完涼後都怕怕地羞,然後話不如播片睇下,睇住片又好似易埋位啲,都跟住片咁做。
佢開始同片一樣伸手入我褲入面,捉住已經硬佐既係咁摸,我都伸手入佢衫入而摸佢B波,好快大家都除哂,佢一除完即刻含落黎。佢好多唔同技巧,佢過佢上網睇教學點含有唔同感覺,含得好正,佢仲過我個度好大含唔哂。
然後我當然都口返佢,大家69,鑽條舌入去,好多水。
跟住片到插入,我地都跟住狗仔插,因為都傾好哂,所以環保插,口水加埋啲淫水,一下滑入去插到最底,勁爽,她都叫了出來。
然後一直跟片做又轉下姿勢,不過跟足片便好快射了,都想做耐啲中間無啲片插咁快,慢慢玩,想射時又抽返出黎,然後幫佢舔,過了想射又再插過。
都無留意時間搞佐幾耐…………最後大家都覺得超爽。
之後大家傾,話有機會不如試下4p,我地都未試過,覺得唔想3p,突佐個男/女出黎,如果搵到再出post。

Make MV yourself and share with us

咁我都試過ons係中出

mmmf係最high ge...

引用:
原帖由 Kathy.m 於 2018-10-20 10:31 PM 發表 查看引用來源
女好忙

引用:
原帖由 co2co2 於 2018-10-20 10:41 PM 發表 查看引用來源

女好忙
應該啲人會自動埋位唔洗佢郁😂

引用:
原帖由 Kathy.m 於 2018-10-20 10:31 PM 發表 查看引用來源
你果然是玩家 mmmf 三把口同一時間啜link 瀨西 f爽死。

從未試過3人或以上。
睇av時都愛睇群交的

引用:
原帖由 Kayako18 於 2018-10-20 11:55 PM 發表 查看引用來源
從未試過3人或以上。
睇av時都愛睇群交的
你有興趣群交? 5M5F定多M1F ?

Nice experience

前往最後回覆