近期好悶尋新鮮感更新#15

收藏  |  訂閱
16  7.5k

近期好悶尋新鮮感更新#15

屬我的網友就知我上次同朋友妻一齊玩得好開心,現在仍然好開心,不過人係貪心揀依大半年我認識左一位新同事亦都同佢發展左,我哋年紀相差九年,對我來講亦都係一個新挑戰,亦比我了解咗現在的年輕人心態,佢哋已經對性冇乜所謂亦都好平常,因為我依個新寵兒有陣時會分享佢身邊女性朋友的性事比我聽,所以當中我也更新我的知識不少,不過這部份遲啲可以再分享多啲,
近期因為好悶不斷尋求刺激有上下網同其他師兄傾吓計攞下啲新靈咸,本身新寵兒都不是太開放,但係我用咗幾個月時間已令伛大大轉變,咁琴晚悶悶地同佢食飯飲多兩杯令佢hi hi地,之後一去到停車場上車係已經比我長晒佢所有內衣底褲,得返一條連身裙同對高踭鞋,佢當時亦都非常之尷尬唔習慣,我就不斷叫佢按摩住我弟弟,引度佢想除左我條褲,邦我吹,之後我梗係玩嘢,即刻揸架車出咗去停車場去咗個高速公路,然後不斷同佢講淫野,右手揸呔盘左手渣小妹妹,3號幹缐都未行完已经噴水,咁我就問你係昧好想要,佢唔出声,除左安全带,直衝我细佬,就拉开褲連,就放落囗,我見玩得甘开心,我立即轉缐往青衣去后山船敞,我一停低架車就除鬼左佢條裙,佢心諗仲唔係車震,之後我玩野度,開車走,佢就好冇耐地光脱脱係高速公路上,一又巴士或大型車經過,佢就好老监地,用野庶住,不過我咁衰梗係即刻拎開佢啲嘢啦,終於返到去屋企停車場,佢着返件衫,當然最後就返屋大戰

師兄們有乜新鮮野都提點下小弟等我參考參考

C兄!你都好識玩

引用:
原帖由 Haveaniceday11 於 2018-10-26 11:44 AM 發表 查看引用來源
屬我的網友就知我上次同朋友妻一齊玩得好開心,現在仍然好開心,不過人係貪心揀依大半年我認識左一位新同事亦都同佢發展左,我哋年紀相差九年,對我來講亦都係一個新挑戰,亦比我了解咗現在的年輕人心態,佢哋已經對性冇乜所謂亦都好平常,因為我依個新寵兒有陣時會分享佢身邊女性朋友的性事比我聽,所以當中我也更新我的知識不少,不過這部份遲啲可以再分享多啲,
近期因為好悶不斷尋求刺激有上下網同其他師兄傾吓計攞下啲新靈 ...
玩到衫都除埋又真係利害!?條女噴埋水,你都唔比人,你太過份啦!

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-10-26 12:55 PM 發表 查看引用來源
C兄!你都好識玩
尋求新鮮尋求刺激🤣

引用:
原帖由 wiredboss 於 2018-10-26 01:43 PM 發表 查看引用來源

玩到衫都除埋又真係利害!?條女噴埋水,你都唔比人,你太過份啦!
就係因為咁所以先至好玩

引用:
原帖由 Haveaniceday11 於 2018-10-26 03:20 PM 發表 查看引用來源

就係因為咁所以先至好玩
係車上面真空,自摸,噴水都唔太難!
但脫光就真係勇敢!香港太細太多人啦

7人豐田汽車是可以的,後排咩都睇唔到

引用:
原帖由 kcmy1 於 2018-10-27 02:39 AM 發表 查看引用來源
7人豐田汽車是可以的,後排咩都睇唔到
咁我就過份D,只是普通私家車,只是兩边玻璃黑少少

師兄好識玩 但喺車玩到噴水咪有排抹

前往最後回覆