小弟既網上經歷,更新#12

收藏  |  訂閱
13  3.9k

小弟既網上經歷,更新#12

循例介紹下自己,三十頭,唔靚仔唔樣衰,有做開運動,同一般男人一樣,對其他女人都好有性幻想。
見到網上咁多貼文,都講到好似好易約到人出黎搞野,但小弟真係一次都未成功過,都諗住無機會發生係我身上架啦。
不過有日係其他論壇見到個師姐(簡稱b)發文,標題係話鐘意著絲襪同男友搞野,咁我睇完佢篇文,細佬都谷到脹脹地,就短訊hi佢撩佢吹水啦,都諗住佢唔回應架啦。
點知隔幾日佢有回覆比我,即刻個人醒一醒,即刻覆佢啦,見佢咁開放發篇做愛文章,咁就直接d同佢講咸野啦,不過佢又係隔一兩日先覆我,如是者過左半個月,都係幾日覆一兩句,直至有一日,佢話我都幾有恆心,不如轉某w字頭app傾,咁我當然應承啦,轉左去w傾,竟然見到佢用自己個樣做頭像。
簡介下b先,佢29歲,細我兩年,係個護士仔,頭像個樣唔係話好靚,但有種淫底feel(可能因為同佢傾過咸野先覺得)。
轉左地方傾,傾計係傾得密左,但都辛苦左,因為佢成日同我講佢以前既性經歷,顏射口爆咩都玩齊,仲要試過3p,聽佢講都聽到我硬晒,要搵番d護士片黎事後j,咁我當然有撩過佢出黎搞野啦,但佢又無咩表示,所以之後都無再同佢提過,費事無左個難得既對象。
傾耐左先知佢男友係消防員,仲要勁咸濕個隻,玩具、公園、露出咩都玩,頂,唔怪得依家唔駛出去搵食啦。
傾傾下又傾左幾個月,其實我都覺幾慘,有得聽無得搞,都諗過唔再搵佢,好彩最尾我無咁做。
因為有晚凌晨兩點幾佢主動搵我(copy番d對話出黎)
B:喂,訓左未
我:未阿,做咩
B:你有無諗過扑我阿?
我:你不如問我有邊日唔想扑你
B:其實我隻豬去左成個星期考察,我依家想要
我:下,咁點阿,你想我幫手?(依句我事後諗番都勁低能)
B:你唔想就算,拜拜
我:唔係唔係,我即刻幫都得添啦,你比地址我,我即刻黎
就係咁,我唔駛半個鐘飛的去到佢屋企附近,地址原來係棟唐樓黎,其實都有d緊張,因為第一次同網友約出黎搞野,同埋唔知佢真人同頭像差幾遠,我到左之後就上去㩒門鐘啦,一開門⋯⋯
見到佢都即刻鬆一鬆,真人同頭像無咩大分別,波仔應該係b,有小小肉個類型,最緊要patpat都豐滿,點解我會知,因為佢淨係著左套內衣黎開門!!
個晚d對話我大約打番出黎啦:
B:仲唔入黎?
我:阿,sry,我望到呆左
我講完就行左入佢間屋
B:好彩你都唔係樣衰,唔係真係唔會開門比你
我:你講到咁想要,你唔開比我,都要開比我細佬啦
B:haha,好賤阿你
講完依句,b就一手隔住條褲摸我下面
B:咁你細佬想入家姐定妹妹度?
我:家姐?(依句我好記得,因為個陣load唔到咩係家姐,哈)
B無答我,淨係伸隻手指入自己個口係咁啜,我先知佢講緊含能,我咋咋臨除左條褲,㩒佢落去服侍我
阿b真係經驗豐富,唔會齋含,得閒會用條脷打轉,瀨下袋底,加埋佢含含下又會望下黎,望住佢咁含法,真係特別硬,好彩好小可有女人吹得爆我,唔係晨早派左彩比佢。含含下佢就拉左我埋梳化,用個patpat對住我,隔住條底褲望,都望到佢濕左一大片。
我:你咁多水既,好想要阿?(已經隔住底褲了緊佢個西)
B:唔⋯唔⋯
了了下佢忍唔住:衰人,插隻手指入去啦
我當然好聽話啦,了開一面底底,另外隻手指就係佢妹妹附近周圍了,有時就對住佢吹氣,搞到佢唔上唔落,
我:係咪好想我插你阿?之前你話同人玩深喉既,你依家試下,我覺得正既就考慮下
我講完就feel到成條野都好暖笠笠,個衰妹真係野野同我玩深喉,玩多幾下佢就係咁咳,見佢咁勤力我就兌現承諾啦,一隻手係咁捽佢豆豆,另外一隻就係咁揸佢對波⋯

排版可能有問題,手機打字,敬請見諒

引用:
原帖由 blackky 於 2018-11-4 12:51 PM 發表 查看引用來源
循例介紹下自己,三十頭,唔靚仔唔樣衰,有做開運動,同一般男人一樣,對其他女人都好有性幻想。
見到網上咁多貼文,都講到好似好易約到人出黎搞野,但小弟真係一次都未成功過,都諗住無機會發生係我身上架啦。
不過有日係其他論壇見到個師姐(簡稱b)發文,標題係話鐘意著絲襪同男友搞野,咁我睇完佢篇文,細路都谷到脹脹地,就短訊hi佢撩佢吹水啦,都諗住佢唔回應架啦。
點知隔幾日佢有回覆比我,即刻個人醒一醒,即 ...
D護士多數都好餓,禁都被你搵到
D護士多數都好餓禁都被你搵到

gay路難行,回頭是岸久

師兄 小有高質素 貼文

引用:
原帖由 nikeikit 於 2018-11-4 01:40 PM 發表 查看引用來源

真有其事?

之後點處置佢??

引用:
原帖由 nikeikit 於 2018-11-4 01:40 PM 發表 查看引用來源

多唔多我又唔知,不過依個堅淫

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2018-11-4 02:38 PM 發表 查看引用來源
gay路難行,回頭是岸久
我好明師兄唔信,因為我睇左咁多年引板,都懷疑過d故仔堅定流,直到自己試過先知咩都有可能發生,你當故仔睇啦,我明白既

引用:
原帖由 Ricky870105 於 2018-11-4 05:59 PM 發表 查看引用來源
之後點處置佢??
我好快會打埋去,師兄放心

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-11-4 05:08 PM 發表 查看引用來源
師兄 小有高質素 貼文
其實搞野個part我係大約記得咋,d細節同當時可能有小小出入,敬希見諒

前往最後回覆