上一頁下一頁
發新話題

美腿高跟OL新酒店 (P.1美腿相 P.2相 P.6 Pat相)

收藏  |  訂閱
130  55.5k

美腿高跟OL新酒店 (P.1美腿相 P.2相 P.6 Pat相)

佢:“北角開咗間新酒店,不如試下?”
我:”好呀”
沒有多餘既説話,就咁約咗下星期去試下間新開一個月都冇既洒店。近來工作比較忙,冇乜時間去計劃嗰日想點,直到嗰日既前一日突然唸起明天約咗佢,message佢不如明天去買玩具玩?佢話好,明天放工一齊去,不過我都叫佢著個靚既OL look, 帶定黑𢇁同著對靚既heels黎。

點知到咗嗰日,大家都因為工作要夜啲走,見到面已經差不多8:30pm, 大家返左成日工有啲攰同肚餓,所以agree跳上的士向洒店出發。講返嗰日佢既打扮,其實都佢係著左一條黑色連身裙加黑色既高跟鞋,加個saint laurent手袋。一個簡單得黎有taste既OL打扮,佢係嗰種從來唔會著啲cheap cheap圓頭平底鞋嗰種OL,(我自己覺得係好C9嗰種OL先成日著,sorry圓頭平底真係好冇sex appeal) 有睇過我之前既post都可能知道我只係對OL look,黑𢇁,t back同高跟情有獨鍾,因為我覺得呢幾樣野已經可以令一個女人變得非常性感。
佢既一個小小介紹
33yrs OL
158cm
様係甜美形
唔係好瘦但又未算有肉
B cup (唔大,不過佢有白滑美腿同好有彈性既pat pat)

入返正題,check-in攞咗房咭,去搭lift時候唸起佢著呢啲one piece裙既時候一定唔著底,呢個時候架lift又冇人,驗證下先,抽起條裙,一野摸落去,冇著但係未濕。佢一野打落黎”入房先,呢度有cctv” 入到房大家有啲攰同餓,分工合作先,我搵野食佢沖個涼先。呢間酒店可能太新,冇乜room service選擇,最後都係deliveroo搞掂。間酒店好新好乾淨,L形落地單向玻璃,飽覽維港景色,喺我欣賞緊夜色之際,佢已經包住毛巾出黎,上床休息下,飲杯白洒等我去沖一沖。好快洗完,野食又未黎,拿拿林搞一次先。唔想搞搞下要去開門攞野食,所以呢次一切從簡,解開毛巾打開M字腳,摸都冇摸就一野奶落去。我自己本身鍾意奶,加上喺呢個課題上我地有交流過,奶西並唔係單純用口同舌頭奶既,我喺佢身上發覺我用我臉上其中兩個部位去刺激個陰核,佢會特別快黎,會慢慢見到妹妹入面有野頂出黎,之後有水流出黎。奶到佢黎咗一次後佢就幫我含,可能佢啱啱黎完仲high緊,含住係咁chok叫我屌佢個咀,我對呢個動作有陰影,之前試過比人整損過。所以我好快推佢訓低直接插,過程轉左兩個pose大家黎左就休息一下。好彩快搞掂,都未清理就打黎落去攞野食。野食到我地淨係著住浴怉坐係床望住維港食。

食完我地有個習慣係會一齊smoke(你地明就明)smoke完飲杯酒休息下我就去清洗浴缸,呢個浴室幾正,對住維港,浴缸仲有個細電視,又新,點都要用下。較好水就叫佢入黎,浴缸唔大啱啱fit到我對腳,佢就要坐係我雙腿中間背部向我。我地又smoke下又飮下,浸左一陣就開始第二次,佢坐係中間最啱一邊打茄輪一邊揸波,大力玩lin頭,一隻手又插下妺妹,不過浴缸真係有啲窄,決定出去繼續。我就問佢不如著黑絲高跟,點知佢話smoke完飲完有啲攰,不如直接黎。ok, 冇問題,我自己都有啲攰,不過前戲係必須的,我就叫佢淨係著返對heels, pat pat 對住塊鏡然後bend down幫我含,呢個係我最鍾意既視角,可以係鏡望住雙腿同妺妹開合。含咗陣我提意互奶lin頭,我就訓低係張床,似69pose不過上啲就可以互奶lin. 仲可以用雙手摸妹妹,我lin頭好敏感,佢又用手chok我條野,爽爆。之後我就將佢反轉用妹妹fuck my face, 即係佢坐上我個頭度。fuck my face係近來幾enjoy既位,好喜歡成塊對入我個咀既感覺,佢磨下磨下啲水又流出黎攪到我成面都係,見佢咁爽,係時候比佢更加爽,將佢訓低用龜頭不斷刺激妹妹不過唔插入去,佢好high咁。liu多陣我就一野插入去,頂到最入攬住佢唔插住,淨係係入面chok上下,佢攬得我好緊。之後既野都係嗰啲,轉幾個pose對鏡插,佢個pat pat真係超好推, 後面好快想射。抽出黎射曬喺佢塊面。大家都攰,清理好好快訓左,第二日一早返工。就咁就完結左我地既新洒店site visit.

睇過我個post既都知道我一定圖文並茂,附上OL美腿照,慢慢欣賞,今次冇乜影太多相,可以要求我下次影乜,不過真係唔好叫我share佢contact,佢唔係物件。唔會share.
多謝支持!

https://ibb.co/gydjvK

https://ibb.co/mCVvje

https://ibb.co/fZ4MPe

小心畀人認住對鞋。

引用:
原帖由 微雨燕雙飛 於 2018-9-4 08:03 PM 發表 查看引用來源
小心畀人認住對鞋。
多謝提醒,基本尊重我都識小小既,由其對女性,post之前有問過擔唔擔心呢個問題,佢話okay. 

美腿又白又滑

引用:
原帖由 Mr.Mustache 於 2018-9-4 07:40 PM 發表 查看引用來源
佢:“北角開咗間新酒店,不如試下?”
我:”好呀”
沒有多餘既説話,就咁約咗下星期去試下間新開一個月都冇既洒店。近來工作比較忙,冇乜時間去計劃嗰日想點,直到嗰日既前一日突然唸起明天約咗佢,message佢不如明天去買玩具玩?佢話好,明天放工一齊去,不過我都叫佢著個靚既OL look, 帶定黑𢇁同著對靚既heels黎。

點知到咗嗰日,大家都因為工作要夜啲走,見到面已經差不多8:30pm ...
正, 美腿
加黑C都有排玩
高質OL確吾同

靚腳

最後嗰張玻璃反射到佢wor

引用:
原帖由 davy0327 於 2018-9-4 09:35 PM 發表 查看引用來源
最後嗰張玻璃反射到佢wor
有check過,好朦,乜都睇唔到。不過為免誤會,都係delete

師兄又食好西了

想睇黑絲 感激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆