上一頁下一頁
發新話題

有早洩問題 應該睇中醫定西醫?

收藏  |  訂閱
147  30.3k

有沒試過忍著不屙

試吓打1823問吓等轉介,亦可以問吓律師

你可以試吓插沙訓練一下

引用:
原帖由 barrytsang82 於 2018-10-2 12:27 AM 發表 查看引用來源
中醫。之前俾早洩困擾左好耐,唯有靠延時噴霧。之後睇左中醫個幾月已改善好多。食夠2個月中醫之後我將藥份量減半,到而家前後加埋已經超過半年。基本上10分鐘以上唔成問題。
如果你公司有醫療保險保中醫,可叫佢寫腰痛,咁就可以claim到。 ...
Ching 我都有嚴重早洩困擾左好耐,延時噴霧叫咩名, 在普通藥房買?, 萬寧, 屈臣士有嗎? 延時噴霧有相嗎?請PM相給我, 謝

引用:
原帖由 芒芒芒 於 2018-9-26 10:42 AM 發表 查看引用來源
我而家27歲
4年前第一次性行為已經不超過半分鐘
有時帶套已經想射咁
而家性行為次數20次左右
都係差不多,不超過半分鐘至一分鐘
個龜頭好敏感,
可能係平時包皮包住 無磨擦 勁敏感
我而家已經成日反佢出黎,再著孖煙通由佢係褲磨黎磨去
就想問應該睇中醫定西醫醫治早洩好? ...
Ching 我同你一樣早洩,個龜頭好敏感,平時包皮包住 無磨擦 勁敏感, 有方法改善請通知一聾

引用:
原帖由 leeshan8593 於 2018-10-4 12:05 PM 發表 查看引用來源

Ching 我同你一樣早洩,個龜頭好敏感,平時包皮包住 無磨擦 勁敏感, 有方法改善請通知一聾
我睇過幾次醫生,醫生都係開必利勁比我食
食左一年後,宜家唔食都有10分鐘

引用:
原帖由 芒芒芒 於 2018-9-26 10:42 AM 發表 查看引用來源
我而家27歲
4年前第一次性行為已經不超過半分鐘
有時帶套已經想射咁
而家性行為次數20次左右
都係差不多,不超過半分鐘至一分鐘
個龜頭好敏感,
可能係平時包皮包住 無磨擦 勁敏感
我而家已經成日反佢出黎,再著孖煙通由佢係褲磨黎磨去
就想問應該睇中醫定西醫醫治早洩好? ...
試下喺個套入面滴幾滴白花油,咁會無感敏感

引用:
原帖由 simoncheung 於 2018-9-26 12:54 PM 發表 查看引用來源
用9號砂紙磨吓個九頭,減低敏感度,試左唔得先睇醫生啦
Wow...好提議...:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

秦始王老母勾架果條佬都係插沙練功

要根治早洩,要從身體機能著手!你係條賓周控制能力差!可以做打飛機訓練,練番強條賓周。你要每日都打半隻飛機✈️即是打到就快射個陣停手,唔好射。如是者,一個月後,你持久用可以增加至40分鐘以上。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆