上一頁下一頁
發新話題

桑拿溝女。

收藏  |  訂閱
64  16.5k

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2023-7-6 12:55 發表 查看引用來源
未去過歐州的,
有去台灣的三温暖,日本澡堂,
都係大同小異啦。
現在又可開始凖備浸温泉了,
快些到冬季啦。
獨立房間同公眾男女混合個人覺得有些少分別的, 各有各好, 旅遊有得玩開心就好.

幾年前太太入醫院做小心術,當晚探病後,自己一條友落旺角食飯,途中有一對狗公狗乸搭檯
一對狗公狗乸不停放閃,最慘係狗乸條事業線對都正,又唔敢直望,費事出事啦
攪到周身唔聚財,加上飽暖思淫慾,於是就地搵間邪骨場出火,打算打下飛機就算
上到去前檯主任問 ,有無熟師父,我話無等你介紹 ,條件係中女,玩得
入到房坐定定等師傅,入來的果然是中女
最驚喜原來係一個老友既老婆,平時見佢都以經想砌佢,今次攞正牌砌佢
關了門就以經,急不及待打番個車輪先,舌戰一輪後,就乖乖上床揼骨
力道就一般啦,到按膊頭時,就借機伸手摷鮑魚,幾下手勢鮑魚已經水長流
到轉身抓龍筋時,老二已經舉旗致意,於是直接開口,問有無全套,亞嫂話我攪到佢濕晒,唔落全套就殺左我,我再問佢玩埋後花園,駛唔駛加錢,佢話大家自己人俾個Free我,唔用套都可以
於是落了四個鐘,落力地強了她一番,完事後,再抄埋亞嫂牌,日後覓地再戰
朋友妻,咪走雞,果然係爽

回覆 32# 65086514 的帖子

阿嫂係唔係新移民?之後仲有冇私下約阿嫂出嚟

回覆 33# wormhen 的帖子

當日係㗎,那時來了半年,半咸淡廣東話,極攪笑
私下抄左牌,搵過佢上時鐘酒店砌幾鑊
友誼波,免費🆓

回覆 34# 65086514 的帖子

師兄,你最驚喜係一個老友既老婆,今次攞正牌砌佢…
……亞嫂話攪到佢濕晒,唔落全套就殺左你………佢話大家自己人俾個Free添,唔用套都可以…

邊個男人有咁嘅偶遇,都會落力🏹佢啦!
……師兄真係好有運!🥳🥳👍🏻👏🏻

回覆 35# 月影偷情 的帖子

人妻都係貪張身分證🪪,邊係真心係我朋友身上

回覆 36# 65086514 的帖子

各有所需,佢哋傾掂?

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-5 12:31 發表 查看引用來源
當日係㗎,那時來了半年,半咸淡廣東話,極攪笑
私下抄左牌,搵過佢上時鐘酒店砌幾鑊
友誼波,免費🆓
出去砌就可以慢慢玩啦!😉

咁都遇到
就算平時見無諗過砌佢
依D情況點都要砌佢
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 23:05 發表 查看引用來源
幾年前太太入醫院做小心術,當晚探病後,自己一條友落旺角食飯,途中有一對狗公狗乸搭檯
一對狗公狗乸不停放閃,最慘係狗乸條事業線對都正,又唔敢直望,費事出事啦
攪到周身唔聚財,加上飽暖思淫慾,於是就地搵間邪骨場出火,打算打下 ...

回覆 37# 月影偷情 的帖子

名為夫妻囉,基本上係假結婚,男方根本窮到燶,同埋圍內一班人,都知佢係快鎗手,邊有女人肯長期俾個廢柴責

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆