[原創] 上杉謙信好可愛呀~~

收藏  |  訂閱
17  7.4k

上杉謙信好可愛呀~~

我睇得明少少日文...
佢係隻game到已經直接了當咁動Rance表白...
跟住去聊佢傾計...佢竟然問Rance點解唔似其他女性咁,招呼佢去Rance間房...
Rance竟然唔知點好~~

上杉謙信真係好可愛呀~~~:131::131::131::131:

我比較喜歡山本五十六~A_A"

後來仲好野
佢一次去廟
話要替Rance贖罪:
Rance:我是惡人?
謙信:唔.
Rance:即答!?
謙信:你的行為在X教教義中是最惡的.
Rance:最惡!?
謙信:死後一定會下地獄.
Rance:地獄確定!?
謙信:不過,我不想見到喜歡的人受苦,
       就讓我為你承受所有罪孽
.......

雖然是大食少少...
都可以話是完美了

原來直江愛俾懸政派人輪姦過...
真係好慘呀...直江愛為左保護謙信而俾人咁樣...懸政:046::046::046:
真係慘...:043:

上杉唔可愛,佢係美麗-3-一個好有氣質的女性
論可愛...

香姬最可愛-3-

引用:
原帖由 test 於 2006-12-21 03:02 AM 發表
原來直江愛俾懸政派人輪姦過...
真係好慘呀...直江愛為左保護謙信而俾人咁樣...懸政:046::046::046:
真係慘...:043:
有咩??

引用:
原帖由 TAtaTAta 於 2006-12-21 09:13 PM 發表

有咩??
有=,=不過我玩唔到果個劇情...

香姬一出黎,好似有9999兵,但最尾果場,唔俾用佢=.=

咁多種兵,好似得足輕同炮兵最強。

足輕有招特技,攻擊力3倍。

炮兵好似係,自己有幾多兵,就扣對方幾多兵,依個我暫時未能確定。

引用:
原帖由 loserlong2 於 2006-12-21 22:10 發表

有=,=不過我玩唔到果個劇情...
個part 無cg架...
係文字交代的劇情...我睇完覺得心"up"

引用:
原帖由 鈴子 於 2006-12-21 10:21 PM 發表
香姬一出黎,好似有9999兵,但最尾果場,唔俾用佢=.=

咁多種兵,好似得足輕同炮兵最強。

足輕有招特技,攻擊力3倍。

炮兵好似係,自己有幾多兵,就扣對方幾多兵,依個我暫時未能確定。
我覺得弓兵同炮兵最好
用炮兵殺人再用弓兵執尾
打耐久戰先用足輕做盾
香姬超好用,先級個時個全部???個特技保護所有人:096:

前往最後回覆