上一頁下一頁
發新話題

[原創] [更新無限期延遲]Fate/stay night,Fate/hollow ataraxia專區

收藏  |  訂閱
803  486.8k

引用:
原帖由 flowlia 於 2006-1-16 23:32 發表

不!他有的

而且是原形呢~
咦......有嗎@@
看不到呢~
那鞘呢?

引用:
原帖由 藍寧 於 2006-1-16 11:01 PM 發表

Fate/Hollow ataraxia係Fate/Stay night既後習
用AppLocale來裝
Applocale係精華有

另外Fate/Hollow ataraxia
好似冇翻譯
我的是Fate/Hollow ataraxia
我裝了applocale啦~但都是裝不到....
係咪因為我唔識用呢~教教me pls

引用:
原帖由 sfyjyh 於 2006-1-16 23:44 發表

我的是Fate/Hollow ataraxia
我裝了applocale啦~但都是裝不到....
係咪因為我唔識用呢~教教me pls
開applocale
點setup.exe
選日文
裝Game

如果唔得......可能個file問題...

我之前BT完都裝到
只係隻Game要免CD

那黃金騎士生前一直在收集寶物,他死後寶物便流落到各地

之後英靈們所持有的寶具很有可能是把黃金騎士的寶物改造出來的~@@

鞘的話.......倒不知了><

引用:
原帖由 flowlia 於 2006-1-16 23:48 發表

之後英靈們所持有的寶具很有可能是把黃金騎士的寶物改造出來的~@@

乜個妖精汁人地D野
又囉來送比人o家=.=

怪妖精......

咦......湖之妖精......
金斧銀斧故事:014:

引用:
原帖由 flowlia 於 2006-1-16 11:48 PM 發表

鞘已經被士郎的老爸藏在自己的身體裡  (那部份不算完整品  是鞘的碎片)

並以融合在士郎的體內

不不不~

樓主想問的是鞘的來歷

引用:
原帖由 藍寧 於 2006-1-16 11:48 PM 發表

開applocale
點setup.exe
選日文
裝Game

如果唔得......可能個file問題...

我之前BT完都裝到
只係隻Game要免CD
我bt個個係uw入面5.47g個個
dl之後入面得3個rar沒有setup exe...
咁姐係我個file有問題嗎???
好灰呀...dl左成日...玩唔到...

對了,OP兄

你剛剛貼的圖很有趣呢~^^

我收下了~感謝~~

P.S  請問還有沒有其他的~:013:

引用:
原帖由 sfyjyh 於 2006-1-17 00:05 發表

我bt個個係uw入面5.47g個個
dl之後入面得3個rar沒有setup exe...
咁姐係我個file有問題嗎???
好灰呀...dl左成日...玩唔到...
解左個3個rar
然後用120%
掛載映像檔
選.iso file
然後用applocale
點setup.exe
選日文
裝Game

P.S:我BT個個係2.66GB uw有主題既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆